Barça campió d’Europa!

Al·lots, açò és una festa. Ahir vam patir com mai, però havia de ser així (per qualque cosa som del Barça). L’equip es merexia guanyar, i es van portar com a senyors. Sé que no queda bé dir-ho, però ses decisions arbitrals van ser decisives en aquest cas, i no sé què hauria passat si el Barça arriba a perdre. Supòs que aquesta relació tan complicada dins del futbol amb els àrbitres deu seu una condició sine qua non d’aquest esport, i no deixarà d’existir mai, per molts d’aparells que duguin a les orelles.

En Ronaldinho va estar apagat, però crec que mereix tot el nostre respecte i perdó, la pressió damunt ell devia ser molt gran. I quan un equip funciona, es pot permetre el luxe de tenir la seva estrella mediàtica a mig gas. I qui pens que es mereix un elogi és en Valdés, tot entrant en contradicció amb el que en Fonso deia unes setmanes enrere. Jo pens que sí que és un bon porter per al Barça, i crec que en part gràcies a ell ahir el Barça va poder seguir en el joc, cosa que li va permetre, finalment, remuntar.

Res, tu, de puta mare. Content per n’Eto’o i en Belleti, sobretot. Bravo per en Larsson i n’Iniesta. Un nou per en Puyol i en Màrquez (ai, aquest Henry), i un rascadet per n’Oleguer. Molt bé Valdés, i Deco, en sa seva línia, que ningú no veu però fot una feinada.

Visca el Barça i visca Catalunya!

Joan Carles

Views: 0

8 comentaris a “Barça campió d’Europa!”

 1. Visca el Barça!
  Continuant amb el tema den Fonso només fer un petit comentari:
  El “el superventas” Marca el dia abans de la final va posar el següent titular a tota pàgina: ” Barcelona is Spain”. Increïble!!!!!!!!!!!!
  L’any passat van fugir d’estudi amb les declaracions que va fer l’eto’o, va ser l’escusa perfecte per no reconèixer la superioritat del Barça, a veure amb que ens sorprenen aquest any, perque una cosa és segura, tenen una capacitat de sorpresa difícil de superar.
  Jo com que no som n’eto’o ho puc dir:
  “Madrid cabró saluda al campió!”

 2. Barçaaa!
  Ho vam celebrar anit a Canaletes amb una colla de marroquins amb timbals i tambors, ballant al seu ritme. Quina xalada! Ara me’n vaig a sa rua, a saludar els jugadors.
  Estic molt content, tot i patir ahir més del compte, perquè hem arrassat i ho feim amb una filosofia de barça que m’encanta: jugar polit, ser optimista pero desdramatizar, abandonar es pessimisme cronic, tenir respecte pels altres, i ser descarat.

 3. Uep

  Un partidàs però quin passar pena! Ara bé si en una cosa el Barça ha millorat molt és en psicologia col·lectiva. Normalment el barça es tornava petit a les grans finals.

  Vam anar a veure el partit al Black Horse. l’únic problema és que només erem dos fans del barça (jo i un al·lot de Ripoll) i 150 fans de l’Arsenal. Diguem que una experiència una mica solitaria.

  Segurament serem a Menorca dia 26 op 27 de maig que faig 30 anys! Segurament organitzarem alguna cosa el diumenge, si sou per menorca ja ens trobarem. Reservau l’Agenda.

 4. Portada de l’AS: “España 2- Europa 0” (fent referència també a la victòria del Sevilla a la UEFA).
  Portada de Marca “Lo celebró hasta en la Cibeles. ¿Fue sólo un festejo o una provocación?”

  Jo no volia ser independentista, van ser ells que m’hi van fer.

  Fantàstic Barça!! en Rikhjard i es jogadors van donar una lliçò. En principi no m’agrdava s’alineació, però no tenc més que treurem el capell davant s’entrenador. Salvador Valdés!!!, agrait li estic. Em pens que li donaré un marge de confiança.
  Una abraçada a tothom!

 5. Al·lots!! quin passar pena!!! m’hagués agradat poder filmar ses nostres cares abans que n’Eto’o fes es primer gol…debiem ser tot un poema!!! Per sort, la cosa va millorar després i ho vam poder ben celebrar!!! és curiós quantes emocions pot arribar a despertar un partit com es d’ahir…

 6. No sé si està bé fer-ho a hores de feina, però quan he anat a un departament de l’hospital, estaven fent un petit copitxin amb cava inclòs i bufandes del Barça per celebrar la victòria d’ahir, i és clar, no podia dir que no a una copeta, jeje!
  Molts d’èxits, i visca el Barça !!

 7. Campiooons, campioooons! Oe, oe,oe…
  Jo vull reinvindicar es treball den Ronaldinho, el gauxu, crec que és injust que un dia com avui casi no xerrin d’ell o que només ho facin per dir que va jugar apagat. Crec que el gauxu ha fet més d’un partidàs durant tota sa lliga i no el poden jutjar només per sa final, aquest tiu és un crac!!
  Visca el Barça!

Els comentaris estan tancats.