Sopa d’Illetres

Un senyor d'Eivissa

Aquest proper divendres 21 de novembre, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la biblioteca pública de Ciutadella, l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana) organitza l’acte Sopa d’Illetres, que comptarà amb la presència dels escriptors Josep Maria Quintana, Antonina Canyelles i Vicent Tur, i que serà presentat per Ismael Pelegrí, vocal cooptat per Menorca de l’AELC.

Un senyor de Menorca

Sopa d’Illetres proposa la trobada de tres autors de tres gèneres diferents i de cada una de les tres illes. Es vol plantejar una reflexió sobre la creació des de l’illa i des de la diferència: les diferències geogràfiques i les diferències genèriques (textuals). L’acte consistirà en la lectura, per part de cada un dels autors, d’un fragment d’obra pròpia en què s’hi percebi la influència o la presència de l’illa des de la qual escriuen, i amb el posterior col·loqui entre els participants, que també s’obrirà al públic.

Una senyora de Mallorca

L’acte de divendres és el tercer i últim Sopa d’Illetres que es fa enguany i que ja ha dut els mateixos protagonistes a Mallorca i a Eivissa.

Ismael Pelegrí i Pons

Mifsudsalordià. No podem perdre mai!

Visits: 3

6 comentaris a “Sopa d’Illetres”

  1. Ep! jo ho dic amb tot el carinyu del món. Però també pens que altres escriptors, tal vegada amb una projecció mediàtica més low profile, en deuen estar gelosos.
    I pens per exemple en n’Ignasi Canyardet, que sembla haver-se revenjat via publicació d’obra inèdita a illanvers.

  2. Vol dir que som vocal escollit a dit, no perquè hagi format part de cap candidatura: m’ho van oferir i vaig dir que sí.

Els comentaris estan tancats.