S’Albaida campió a Navelgas

Com alguns de voltros deu saber, el nostre grup es va proclamar vencedor, el passat dia 25 de juliol a Navelgas (Astúries), del IX Concurs Internacional Cuartu los Vales. La final es va celebrar després d’un capvespre molt plujós (ja sabeu, el Cantábric), que va donar pas a un vespre asserenat. Els tres grups, per ordre d’un sorteig un poc estrany (Avelaiña, gallecs, Ginga, portuguesos, i S’Albaida, menorquins), oferiren el millor del seu repertori condensat en quaranta minunts cadascun. Al final de tot, el jurat, compost per organitzadors de diferents festivals estatals espanyols i portuguesos, emeté el veredicte favorable al nostre grup. El participants a la final provenien d’una primera selecció de discs i maquetes, seleccionats d’entre una cinquantena de propostes.

Volem oferir aquest immens regal, de reconeixement i també amb recompenses importants com l’oferiment a actuar a diferents indrets per festivals com l’Eurofolk, a Màlaga, amb qui ja hem tingut contactes, a tothom que ens segueix des de fa anys. Per a tots voltros. Visca S’Albaida!

Share Button

6 comentaris

 • geno

  9 agost, 2008

  molt i molt bé!!! moltes felicitats i a seguir endavant!!!!
  per cert a ses fietes, sa música de sa mami els agrada molt.

 • Biel

  2 agost, 2008

  Enhorabona i a seguir endavant!

 • cice

  30 juliol, 2008

  Enhorabona, sou els cracks!

  Ara supòs que ens veurem el 19 d’agost una estona a la plaça del Sol de Gràcia, al costat de casa.

  Salut!

 • L'amo de can Maleno

  29 juliol, 2008

  Per molts anys!!!

 • Santi

  29 juliol, 2008

  Enhorabona, al·lots. La veritat és que no ho vaig dubtar ni per un moment, que guanyessiu

 • mariacardona

  29 juliol, 2008

  Enhorabona!

Els comentaris estan tancats.