3 comentaris a “Esport i política”

  1. No era aquesta la lectura que volia donar (i perdonau que hagi escrit amb pseudònim). No estic defensant que fer equips d’elit sigui la solució final al problema de l’esport dels infants, però s’ha de reconèixer que pot tenir efectes positius, pel seu efecte de moda, com dius tu. Evidentment que les modes passen, i per açò matiex no pot ser la solució.
    Esperem, però, que tots aquests fiets que han començat a fer esport gràcies al Menorca el continuin fent molts anys més, pel seu propi benefici i el de la seva salut.
    Mentrestant haurem de seguir cercant una solució més duradora.

  2. Molt bé, l’amo. La pregunta, idò, és: què passarà amb les inscripcions al bàsquet de base quan el Menorca no sigui a l’ACB? Aquest és el model d’esport que defensam, que l’emmirallament siguin les elits i no tot un altre concepte, i que la cosa funcioni per modes? Accept les teves esmenes completament, però també hi entenc aquesta lectura.

  3. No estic d’acord amb tot el que dius, Joan Carles. Crec que sí que ha augmentat l’interés pel bàsquet a Menorca. Podrieu mirar si s’ha apuntat més fiets i fietes a ses escoles de bàsquet des de fa 2 o 3 anys. Com també s’hauran apuntat més fiets a ses escoles de tennis (efecte Rafel Nadal).
    I si no va anar molta gent a veure sa prèvia de s’eurobasquet a sa pista del Menorca, imagina’t fa 4 o 5 anys. Ni s’hagués intentat.
    Per altra banda sí que estic d’acord amb voltros que no és legítim moralment que se subvencioni un sol equip de bàsquet sinó que seria millor que se subvencionessin tots es clubs que fan esport de base. Hi sortiria guanyant molta més gent. Hi ha un partit polític (esquerra de menorca) que fa anys que ho defensa (mirau es seus programes electorals).
    Però com diu en Joel, açò prest o tard s’acabarà i serà s’hora de passar comptes. Qui sap, tal vegada sí que haurà estat bo per Menorca tenir un equip de bàsquet d’elit. Pensau que sa paraula Menorca surt a tots es diaris esportius i a molts d’informatius de ràdio i televisió cada setmana. I mos agradi o no encara depenem massa des turisme ( i amb sa globalització açò encara costarà més de canviar… però açò és un altra debat).

Els comentaris estan tancats.