S’atraca la nova etapa de Xalandria!

Ahir ens vam trobar en Domènec, en Santi i jo, i vam estar mirant la possibilitat de fer un canvi funcional i d’aspecte al nostre blog, Xalandria. Vam repassar totes les peticions i idees que havieu dit alguns de vosaltres, i tot sembla factible. La cosa està en marxa, serà inevitable fer una petita aportació monetària (10 euros?) per comprar el domini xalandria.cat (que no és barat precisament) però això pot ser una bona excusa per fer una pròxima trobada xalandriera, ja en parlarem.
Ja que hi esteim ficats, havia pensat que com que tenim bons xalandriers fotobloggers, i perquè això sigui un projecte comú entre tots els xalandriers, podrieu enviar per començar alguna foto proposta que sigui el logo del blog, si pot ser respectant el nostre Far de Favàritx, identificatiu del blog i tant polit!
Anirem fent i us mantindrem informats. Desitjam que sigui un projecte carregat d’il·lusió per tothom, i el construirem entre tots!

Nico

Views: 0

3 comentaris a “S’atraca la nova etapa de Xalandria!”

  1. 1. 10 euros perhom? Digueu per correu-missatge intern el número de compte i tirarem milles!

    2. Proposta reivindicativa: escanejar l’ex-libris de la Societat Maonesa i afegir-lo com a segon far. Que quedi ben clar d’on provenim i cap on volem anar. Plantar un ginjoler, ho trob més difícil.

Els comentaris estan tancats.