Manifestacions

Companys, avui m’ha impressionat llegir alguns blogs relatant el què s’ha viscut aquests dies a Barcelona amb el desallotjament a la UB, però com sempre passa, les imatges també han estat prou dures!!! Adjunt un parell d’enllaços.
La veritat és que en moments he estat pensant que els estudiants arriba un punt que no saben aturar, però també és cert, que la provocació va ser constant en les manifestacions d’ahir per part dels mossos, queda prou reflectit que tenien ganes de bresca, que feia estona que no surtien de les seves gàbies i volien atacar tot el que es borinés…La imatge del segon enllaç l’he vista de refiló en les notícies i aquí es pot veure realment com queda el pobre periodista després…Impressionant. Res més.

http://blip.tv/file/1893943

http://acn.cat/webACN/historicVideosPortada.do?prevision=1&id=26380

Maria

Views: 0

1 comentari a “Manifestacions”

  1. Si actuen així davant les càmeres imagina com va una vegada tenen qualcú a comisaria. Ara està tothom molt alarmat, però no passis pena que a cap d’aquests policies els hi passarà res, tot açò s’oblida en 10 dies i després es tapa.

    Ara que podem rebre cops de porra en català, ja podem parodiar la famosa frase i dir que el més semblant a un policia nacional és un mossos d’esquadra 🙂

Els comentaris estan tancats.