Mª Àngels Gornés en Concert “Aniversari”

Ep aquí!

Em complau convidar-vos als concerts que esteim preparant pels dies 29 i 30 d’aquest mes a Ciutadella i Mercadal.

Dia 29 a L’OAR a les 22 h i dia 30 a la Sala Multifuncional a les 21 h. El preu serà de 10 “eroes”

La cantant farà un repàs de la seva trajectòria cantant des dels primers poemes que va musicar, fins als més actuals. (Gumersind Gomila, Pere Xerxa, Damià Borràs, etc)

Estarà acompanyada per:

Guiem Soldevila (guitarres, veu i teclats) Nicolau Espinosa (llaüt, bouzouki, guitarra i mandolina) Sergi Ameller (teclats) Lluís Gener (baix) i “jo” Moisès Pelegrí (percussions)

A més, i haurà les col·laboracions de na Violant Menorca (violí i veu) i na Geliah (dança oriental)

La cantant cel·lebrarà d’aquesta manera 30 anys sobre els escenaris.

Estaria molt bé veure’ns i sobretot compaginant-lo amb la torrada de sobrassada que he vist que en David proposava per dia 30.

Jo vos recoman el concert de dia 30 sobretot pel lloc. Els músics esteim molt motivats, i en especial en Nicolau Espinosa, de tocar en aquesta sala i segur que serà un concert molt pol·lit.

Idò, Bones Festes i Bon Any

Moisès

Visits: 0

3 comentaris a “Mª Àngels Gornés en Concert “Aniversari””

  1. Noltros també vindrem. Esper que aquest comentari també serveixi per alegrar en Moi.

    He de dir que l’any passat, quan vaig poder escoltar na Mª Àngels Gornés per primera vegada en directe em vaig emocionar molt. Sentir sa seva veu i ses seves cançons em despertà records de quan erem petits quan a ca meva els meus pares posaven els seus discs de vinil. És curiós observar com la música acaba esdevenint un mitjà mitjançant el qual determints valors es transmeten de pares a fills. És per açò que he de dir que, pel que fa a sa meva experiència personal, na Mª Àngels Gornés em va ajudar a entendre la importància del respecte a la terra, la cultura i la llengua.

    Esper xalar tant o més que l’altra vegada!

Els comentaris estan tancats.