Setembre

Perquè comença un nou curs, perquè el turisme va partint cap a casa, perquè ja són acabades les vacances potser més esperades, perquè podrem tornar a dormir bé, sense suades. Perquè la llum de final d’estiu i inici de tardor és el millor embolcall per a qualsevol somni que vulguis fer realitat: i som aquí per fer-ho! Perquè començar una nova etapa vital al setembre és més fàcil que al gener, en què tot ja està irresolublement en marxa. Al setembre tornen els mesos normals, de 30 dies. Mes bo per conèixer la persona amb qui vols viure la teva vida, que evidentment recomença al setembre, mes ideal per saber que el sexe del fetus és el mateix que el de sa mare. Perquè comença una nova temporada esportiva amb les coses ordenades i amb cadascú on li correspon. Dies en què s’hauria de prejubilar aquell que ho demana i s’ho mereix, miris per on t’ho miris, esteim d’acord? També el mes per trobar feina, per començar-ne una que t’il·lusiona i que et desvetllarà tots els reptes i esperances. Amb les festes de Gràcia a la vista: enramada de carrers, cavalls, gegants i pastissets. Setembres que enyoram de quan érem al·lots. Per escoltar John Coltrane al capvespre o animar-te a veure una pel·lícula pendent. Perquè setembrejar és mel.

Joel

Visits: 0

12 comentaris a “Setembre”

  1. Ep, jo també em volia afegir a les felicitacions. Enhorabona, estimat. A mi, aquests dies de pluja, que tot ho fa net, em donen esperança.

  2. Per un moment he tingut un flaixback i he retrocedit dos anys justos. Mateixa autor, mateix títol, mateix optimisme. Només canvia, crec, la banda sonora.
    Ens feim grans i sibarites. I això és bo.
    Sabeu que me n’alegr.

  3. Setembre fantàstic! Enhorabona Joel i Mercé, el món necessita dones joelianes. No mos ho podem perdre.
    El setembre del 2009 a començat bé, el Ramis ens ha obert ses portes i ens hem retrobat grans i vells amics. Qué bé que pinta tot!

  4. La meva més sincera enhorabona. El món no s’acaba. Ara només ens cal passar-los el relleu amb la màxima dignitat possible. S’ho mereixen.

  5. Per mi setembre es tornar a una rutina urbana i laboral, duro. Encara que també és temps de fer projectes d’activitats, això dóna vidilla, però suposo que aqui a Menorca tot va a un altre ritme. Feliç setembre. (Diana, Irene, Pau… besos).

Els comentaris estan tancats.