Del barco de Chanquete, no nos moverán

Els pares de l’escola “Sa Graduada”, de Maó, estem fent una recollida de firmes en contra del trasllat de l’escola a les rondes. Molt de xerrar de mobilitat sostenible, i després posen els centres escolars a l’extrarradi. D’aquest pas, prest haurem d’agafar cotxo per anar a pixar i tot.

El manifest i el formulari per signar són a http://centreviu.com

Escampeu la veu de la recollida de firmes, per favor, que és la millor forma de pressionar

Share Button

2 comentaris

 • Santi

  12 abril, 2008

  Venga, Xalandries, que veig molt poques firmes vostres !!

  Per aclarar possibles dubtes respecte al que va sortint a la premsa:

  1) Entenem i recolcem que es trobi una solució per a l’escola d’adults, però el que no pot ser és arreglar un problema i crear-ne un altre de més gros, com seria treure l’escola del barri al que dóna servei, i més al barri on la mobilitat en cotxe és la més complicada de Maó.

  2) Cal crear, com està previst, una nova escola de forma urgent. Maó té un dèficit, a dia d’avui, de tres linies escolars !! Traslladar sa graduada només ampliaria una linia, i això no basta ni per les necessitats actuals. Cal una nova escola, mantenint sa graduada

 • L'amo de can Maleno

  2 abril, 2008

  Una de ses moltes incongruències des noltros polítics. Per aquí també passa ben igual, també volen fer escoles defora des pobles. Vergonyós!
  I després mos demanem responsabilitat.

Els comentaris estan tancats.