El llenguatge de les pedres

Aquí s’acaba el món, o tal vegada

comença, i el llenguatge de les pedres

és un recer misteriós i lúcid

per repensar la vida i estimar-la.

Aquest és un poema del Llibre de solituds de Miquel Martí Pol, més conegut sobretot perquè també està publicat en el llibre de Toni Vidal Menorca tot just ahir. Poesia i pedres, música i fotos d’en Toni Vidal, tot açò és present, i moltes coses més, en el darrer disc de S’Albaida, El llenguatge de les pedres, que es presentarà al Teatre Principal de Maó dia 12 de maig a les 21.30. El poema en qüestió es diu “Cap de Favàritx”, i també és present en el disc, recitat de manera preciosista per Josep Tero, un reconegut cantautor català que també serà present a Maó aquest dia. Com també hi seran presents els de Traginada per cantar una cançó i una petita coral de fillets petits.

Les entrades ja són a la venda i tenc notícies que qualcú de voltros ja la té reservada. Esper veure-us a tots els que hi pugueu ser. S’Albaida fa un any i nou mesos que no fa un concert, però esperam no decebre ningú. Tot i una baixa important, la d’en Moisès, comptam de nou amb una de les nostres peces clau, en Nico, autor d’aquest bloc, a qui envii salutacions. Serà un concertàs!

Tot d’una tenia por d’haver de fer una presentació de disc sense disc, però sembla que per aquell dia el podrem tenir. Ho dic sobretot per aquells que m’han demanat si el podrien tenir abans del concert, per allò de conèixer-se un poc les cançons. Pens que a principi de la setmana que ve tal vegada ja el podem tenir, és a dir que aquell a qui li interessi, que es posi en contacte amb mi i vejam si us el puc fer arribar.

Fiarem de donar tot allò que sabem i de transmetre-us-ho. As teatre hi falta gent!

JotaPedres

Joan Carles

Visits: 18

10 comentaris a “El llenguatge de les pedres”

  1. AL·LOTS, JA HI HA DISC.
    Finalment, després de fer-me passar una penada, es discs ja són en ses nostres mans. Aquell que en vulgui per escoltar-lo abans des concert, que m’ho digui o em telefoni, de qualque manera us en puc fer arribar una còpia, quedant a qualque banda i a qualque hora, o passant-lo a qui sigui, m’és igual. Val 14 euros i també el podeu trobar a sa taquilla des teatre. Frissau, que si no no hi sereu a temps.
    Els qui sigueu fora de Menorca, supòs que no estarà gaire a arribar a ses botigues. A sa web de Picap ja és a la venda. Salut i bona escolta.

  2. Quin dia dius que surt es disco? He d’anar a fer cua a la Martulina Divina (Vic).
    Enhorabona i endavant.

  3. Joan Carles
    No podré venir al concert, però des d’aquí et faig arribar els millors desitjos i vibracions per el concert. Me sent molt identificat amb s’Albaida, amb ses fotos d’en Vidal, amb ses pedres i amb Favàritx i amb sa poesia, així que no puc fer res més que mossegar-me ses ungles esperant poder escoltar molt prest ses noves tonades del vostre grup. Molta sort i felicitats per posar música de Menorca a Menorca!

  4. A poc que puguem n’Abril i jo estarem també a fila 4 o si més no per allà al voltant.
    Serà el seu primer concert al teatre principal (fora de la panxa, és clar), no sé com anirà però m’he decidit a portar-la després de veure com xala amb en Nico i la seva guitarra a les festes de Llimpa i la Cova. Segur que ho passem molt bé.
    Besades i per molts anys!!!

    Diana

  5. Noltros ja tenim les entrades!
    Si algun xalandrier les compra i vol seure a prop del club de fans sabeu que estarem a la fila 4.
    Per cert, crec que aquesta vegada açò torna a pintar molt bé…
    Bona nit

  6. Quan el podrem baixar per s’emule? Je je je
    Joder jo dia 12 també me va un poc malament. Me sap greu. Si no trobessim el CD a bcn, hi ha manera de que sigui enviat per correu?
    Me faria gràcia tenir-ne un.
    Ara en serio, enhorabona al grup i enhorabona sobretot per tornar a fer un concert, el superar la pèrdua d’un membre important del grup significa una unió dels demés increible (ho dic per experiència). Així que endavant i força! Que segur que açò només serà el primer de molt concerts que fareu a l’estiu!
    Salutacions a tots els parroquians!

  7. Hola al·lots, feia dies que volia arrancar amb XALANDRIA. En podem estar ben satisfets. Nico quina feinada!! I mentrestant ja teniu temps de preparar es disc?
    Segur que as tetre serà un èxit. Noutros no hi podrem ser i esperem ben prest poder-ne sentir coses.
    Una abraçada !!!

  8. Enhorabona al grup, a en Joan i en Nico especialment, i quina sort teniu els que hi podreu ser. Noltros, és que no ho tenim gaire bé divendres dia 12.
    El disc l’intent comprar a la siudadcondal.

  9. Com anècdota contar que vaig descobrir aquest poema as llibre den Toni Vidal i que em va captivar. Des de llavors l’he llegit unes quantes vegades ja, el vaig emprar com a portada d’un disc que vaig fer un cap d’any, el cerc quan trob a faltar favàritx… quan en Joan Carles em va dir que el podria sentir en aquest nou disc de S’Albaida vaig pensar que açò no podia ser una casualitat.
    S’Albaida sort i ventura amb aquest nou llenguatge de ses pedres! as principal vos esper!
    Per cert Joan a jo em faria gràcia comprar es disco antes des concert, si te’n sobra algun m’avises?!

Els comentaris estan tancats.