Setembre

Comprovar de nou que tot recomença aquest mes, el millor, insistesc, per bonibé qualsevol cosa. Perquè enguany a Catalunya la broma consistirà en iniciar el curs més prest que mai (en un dissabte de Gràcia), per viure com s’acaba l’estiu i entra lenta la tardor, per anar a cercar i trobar els primers bolets, per potser fer la última calada, per intentar no acomiadar del tot els plaers estivals, per assaborir les últimes amanides russes i les últimes cerveses molt fredes en una terrassa amb ombra. Per viure la inauguració del local que uns amics del cor obriran al carrer Girona, 94 (apuntau-vos-ho!, la cosa promet), per acabar de llegir el magnífic llibre d’en Josep Massot, Menorca en el dominó mediterrani (1936-1939), que recoman de ver. Per continuar creient en l’art: tornar a llegir els versos d’en Guillem Alfocea que enguany il·luminen el programa de les festes de Gràcia, per visitar l’exposició que farà en Toni Vidal a l’Espai Mallorca, assistir a la presentació a Barcelona de la novel•la (de propera lectura) d’en Bartomeu Mestre, El darrer manuscrit, i temps també de lectures fèrtils (acabar Incerta glòria, iniciar-me en Aurora Bertrana). I tornar a disfrutar les retransmissions d’en Puyal i dels documentals importats emesos a Cronos. Temps propici als canvis i a les permanències, a poder trobar-te amb una bona colla d’amics, a fer-te propòsits sans i enriquidors, a saber-te ben viu. I de música de fons, Suzanne de Leonard Cohen.

Impactes: 0

3 respostes a «Setembre»

  1. Idò si hem de ser sincers, haig de dir que a jo no m’agrada gaire, el setembre. Amb el parèntesi de les festes de Gràcia, la resta és gris. Comença a ploure, s’han acabat les vacances, les festes, l’estiu, la feina és una bogeria, i per rematar-ho les al·lotes tornen a anar tapades. Quan arribi octubre ja ho hauré assumit, però ara encara enyor l’estiu 🙁

  2. Que más quisiera que pasar la vida entera,
    como estudiante el dia de la primavera,…

    Ja enyoràvem el teu post setembral. Besades

  3. Gràcies, estimat Joel, per esmentar el meu llibre. Aprofit per convidar tothom. La novel·la es presentarà dia 20 a les 20 h a l’Espai Mallorca. En Vicenç Villatoro i en Jaume Fàbrega faran de padrins i Joana Gomila i Cor de Carxofa hi posaran música i festa!
    Bartomeu Mestre

Els comentaris estan tancats.