Dia memorable a La Cova

Amics!!!!!!!!!!

Les 00:12 ja del diumenge 31 de decembre.

Només fa uns minuts que els darrers xalandriers supervivents, Domenech, Pau, Jane, Santi, Gemma i Nico, han deixat La Cova després de un dia realment preciós. Hi hem estat molts, ho hem passat bé, i han faltat alguns, vos hem trobat a faltar. Haiiii, Joel!!!!!!!!!!

Pes qui se l’han perduda, que sapigueu que al final hi ha hagut sobrasqada frita, i de sa bona! En Borja se’n ha encarregat de preparar-la amb perícia inigualable.

Sa fideuà, impresionant de veritat. Hi ha poques veritats tant veritat com aquesta. David, Isma, Joan, enhorabona, sou uns mestres, i acompanyada amb un allioli deliciós amb història i final feliç gràcies a un esplendit equip format per na Laura, na Laia i en Fonso, ¡que me quiten lo bailao!

Dies com aquests fan que un pugui dir que la vida val la pena.

Gràcies a tots! Una abraçada molt forta. I ens veiem demà vespre, vespre de cap d’any. Aprofit per desitjar-vos el millor en el 2007!!!!!!!!!!!!! tots vos mereixeu el millor del millor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

p.s. Na Berta diu que vol que torneu, que quan veniu es posa ses botes. I jo també!!!!! tornau prest!!!!!!

Fons

Visits: 3

4 comentaris a “Dia memorable a La Cova”

  1. Bon vespre a tots!

    jo també vaig partir amb amb bon sabor de boca, i no només per la fideuà… que va ser inpressionant.
    bona companyia, un lloc encantador i tu, fonso, que ens fas estar com a casa.
    una besada a tots.

    que tal el 2007!!!
    Laia

  2. També valen la pena els debats de sobretaula que sorgeiexen, amb acords i desacords, amb propostes i idees noves, sempre interessants i de bon rotllo!
    L’hem de repetir!! Fins aquesta nit!!

  3. Un dia preciós, ho compartesc.
    Jo em vaig quedar amb es racó infantil. Quina passada! La nova generació de xalandriers reunida jugant i menjant estava de foto.
    Gràcies Fons i Berta per acollir-nos tan bé.

  4. Bon dia! darrer dia ja del 2006… que no podia acabar amb millor gust de boca, quina fideuà!

    Jo no vaig arribar a tastar sa sobrassada però tot i així me qued també amb aquesta sensació que ben diu en Fonso, dies com aquest fan que la vida valgui la pena.

    Gràcies a tots!!! i feliç 2007!

Els comentaris estan tancats.