Ca ses Putes

Ca ses Putes es deia es nostro racó, es nostro refugi de sa Cerdanyola ciutat. Una casa on vam viure tantes històries, tantes festes, tantes pomades, tantes cançons…

“És lo que deim” deia es nostro menjador, on mos havíem reunit més deu i més de vint vegades amb es amics a celebrar qualsevol cosa, qualsevol excusa era bona, tot s’hi val!!!

Vos enrecordau?

Allà va néixer part de s’Albaida, també… tenim part de cuixa!!! Vos enrecordau?

I sa col·lecció de bòtils de gin dalt s’armari des menjador? I es pati on feiem es dinarots de ses festes de Santa Madona? I es vàter que hi havia defora amb aquell fred que feia quan t’havies de dutxar? I es vàter de dalt, que havies de passar per s’habitació, si no hi havia ningú, sense fer renou… i anar a sa terrassa?

Idò ara tot ha canviat: Entres i a mà dreta hi ha un petit chill-out (allà on guardavem sa moto de na Vane…) i tota sa paret és una barra, i està ple de taules i cadires, i no hi han parets ni a baix ni a dalt (i sa meva habitació? I sa vostra?). No hi han escales per pujar a dalt (són defora, as pati). I as pati hi han posat carpes…

Hi hem d’anar.

borja

Visits: 4

13 comentaris a “Ca ses Putes”

  1. Hola!!!!
    Aquella casa era es meu refugi, venia poc, però quan venia podia ser jo mateixa i expressar-me amb tota tranquil·litat. També vaig ser a unes festes de Santa Madona, si no vaig errada ses del 2000 ja que al 99 estava “exiliada”. Crec que l’obra social de ca ses putes és digne de treure’s es barret i vull dir a tots els inquilins que em vau acollir que moltes gracies!!! per ser com sou i d’haver-me deixat ser amb vosaltres. Moltes abraçades a tots i fins prest. (tenc sa caixa des records oberta i no em puc ni concentrar)
    Geno

  2. Ep! Jo vaig venir aquest darrer any dedicat a l’Argentina, el curs 2001/2002, el meu primer a Barcelona. Record la salsa ximixurri i un programa de festes bastant diferent al del 1999.

  3. Cucurrucucu… Helena…

    Algú la té en MP3? I si no existeix, no fóra l’hora d’immortalitzar-la per a l’anus i els annals de la història? Ep! És un dir…

  4. Si ho voleu, jo tenc tots els programes originals. Els guard amb molt d’amor.
    Aquestes imatges m’han impactat molt. Heu de tenir en compte que, com aquell qui diu, vaig ser el primer i el darrer habitant de la casa (vaig fer els cinc anys que va durar l’aventura). I sí, quins records…

    N’hi ha molts que no ho sabeu, però el darrer any van arribar a viure-hi més argentins que no menorquins, en aquella casa. Va ser molt diferent i una experiència.

  5. En un vell disket de 3 i mig he trobat açò (manca la foto de Pujol i el mapa que va dibuixar en Pau). El text és l’original.
    (NOTA: estic més que convençut que ens estem fent vells, amb tanta nostàlgia)

    SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

    Estimats contribuents,com a presidentet d’aquesta comunitat em plau convidar-vos a les festes en honor a Santa Madona dels Desperdicis, patrona de Ca ses Putes. És un honor per vosaltres el fet que us dirigeixi aquestes paraules. I ho faré apel·lant al “seny”, ja que moltes són les dites populars que hi fan referència: “seny, que de cervell en venen”, “nau vius amb es ruvei de sa patata”, “tens es seny a n’es forat des cul”… Ens esperen (si na Marta em deixa venir) tres dies de festa en un ambient inmillorable i, a més, en ple centre de Cerdanyola. I recorda: en un món sense fronteres el límit el posen els veïns.
    Petonets: Jordi.

    FESTES DE SANTA MADONA DELS DESPERDICIS 1999
    (5,6 i 7 de març)

    Programació
    Divendres 5.

    19:00 1er toc de flabiol.
    19:15 Processó des Bòtil.
    21:00 Campionat de TRUC. 1er gran premi “Vaig ben cego”

    Dissabte 6.

    13:00 Diana amb la Banda Nura d’Es Mercadal(per confirmar).
    14:00 Barbacoa de germanor.
    16:00 Xubec o Revàlida de truc.
    21:00 Pregó a càrrec de *******. Traca.
    21:30 JALEO!!!
    – Festes de barri:
    * Can David i en Joan: El racó del melòman (música selecta, amb tranquil·litat).
    * Ca n’Isma: Taller de manualitats (aprèn a jugar amb el cannàbis).
    * Can Pau: Taller de sexologia per a desesperats.
    * Can Borja: Guardarropia.
    * Rebedor: Mural reivindicatiu i “Dibuixa’t” (tallers d’expressió gràfica).
    24:00 Concurs de bellesa masculina CA SES PUTES (“on hi ha pèl hi ha alegria”).
    24:01 Ball al menjador amb ORQUESTRA SANYO.
    2:00 1ª MILLA URBANA ETÍLICA (“Ca ses Putes – La Nau”)
    6:00 “El partido de las drogas”: partit de futbol a favor del dopatge.

    Diumenge 7.

    13:00 Ressaca Popular. Neteja de Pis.
    15:00 Tradicional “Volem Brou”
    16:00 Tertúlia: El món quan érem joves (aquella època mítica).
    20:30 Despedida i sierre (o no!).

    Patrocinen: AMUR, Gin Xoriguer, Radio Amistad, La Razón, El Alcàzar, Ajuntament de Marbella, UPB, Rita Barberà, Can German, Fundació Rubió i Tudurí, Joyeria Martín Escudero, La Hortícola Balear, Ca’n Rincó, Sa Foganya, Es Cau, Cadena Cope, Ecos del Rocío, Confraria del Corpus Christi, Vicente Macian, Margarita Caules, Consulat de Knockando a Menorca.

    Manual d’instruccions:
    Campionat de truc: Jugarem tots contra tots, i la parella guanyadora rebrà un bòtil d’herbes per cada jugador de la parella. Us heu d’inscriure per parelles. Si no teniu parella, farem un sorteig per designar parelles. Cada parella ha de dur el seu joc de cartes i 500 peles (per parella). Si voleu, podeu dur gin (per favor, voleu-ho). Després del truc, anirem a celebrar la victòria (si encara queda cap bar obert). Cal confirmar assistència abans del dia 3 de març.
    Barbacoa: Són 500 peles. Entra la carn i la sal (i vi). Cal confirmar assistència abans de dia 3 de març.
    Jaleo: Heu de dur menjar i beure. Menjar també. També podríeu dur un poc de menjar. I, a part del beure, que està molt bé, podríeu dur menjar. Confirmar assistència abans de dia 5 a les 17:00.
    Volem Brou: Confirmar abans de dia 3.

    Gràcies per la vostra col·laboració. Podeu confirmar l’assistència per telèfon: 93.580.57.58. Podeu enviar-nos per escrit les vostres perversions més obscenes a:
    “CA SES PUTES, HOGAR SOCIAL”
    C/Sant Ramon 112.
    08290 Cerdanyola.

  6. Bé, de fet, en el fons, en el fons, en el fons, la filosofia de la casa no ha canviat massa: lloc de trobada, de “cantares” de beure i xalar,…

    Jordi: jo dec tenir qualque programa de ses festes en honor de Santa Madona des Desperdicis: partido contra las drogas, revetlla amb s’orquestra Sanyo, volem brou, primer toc, campionat de truc (m’han dit que a cert pis franc de L’H hi ha una trofeu de guanyadors, que no el bòtil d’herbes que l’acompanyava i que va volar abans d’acabat el campionat). Passa que el dec tenir fent doble vida com a punt de llibre i el tema és que no sé on.

    Al.lots, tanta nostàlgia serà que mos feim vells?

  7. Sí, Pau, sí, quina rapidesa… De fet jo encara no l’he vist, m’ho va dir na Núria que fa un curs a Cerdanyola i hi va passar…

  8. Bo! ¿Algú encara guarda aquells programes de festa amb allò de “Taller de papiroflèxia cannàbica” i altres?

  9. Ai! Quins records m’has despertat, cert. Recordo aquells dimecres fixes que solia venir a sopar a Cerdanyola per estar així més a prop d’anar a treballar a l’endemà al Deutsche Bank, i molt abans d’això, recordo simplement venir alguns diumenges a dinar paella, o el que hi hagués, i sempre era tot tant bo! I sobretot, les cantades i festes que vam gaudir a Ca Ses Putes, quina família tant maca es va arribar a concentrar en aquella casa!

Els comentaris estan tancats.