10 anys de S’Albaida

Benvolguts companys xalandriers, com a component de l’esmentat grup de música tenc ganes de compartir amb vosaltres la il·lusió d’aquest nostre aniversari. Molts vau ser partíceps de les primeres actuacions per Sant Nicolau o a la Sala Augusta. De llavors ençà ha plogut molt, però la veritat és que les ganes de fer feina ningú ens les treu: ànims renovats, gent nova jove i prometedora i l’esperit de sempre.

Aquest dissabte dia 19 de gener a la Sala Multifuncional des Mercadal a les 21.00 del vespre hi ha una cita a la qual esper que molts de vosaltres pugui assistir. Celebram aquest aniversari i ho feim amb poesia. Presentam un CD que es diu “Es pas d’en Revull”, un recull de poesia menorquina recitada, en alguns casos, pels mateixos poetes o bé per altres rapsodes, tot acompanyat de música. Entre aquests poetes hi ha un xalandrier, en Joel Bagur, recitat per na Fina Salord, i no té pèrdua. També hi trobareu Guillem Alfocea, Ponç Pons, Gumersind Gomila, Pau Janer, Tomeu Truyol, Francesc Florit Nin, Pere Gomila, Margarita Ballester. I bons recitadors com na Laura Pons, Conxi Masreal, Josep Tero o Pepa López. Aquest dissabte intervenen els mateixos protagonistes, és a dir que no hi ha excusa per no venir.

Al final hi haurà un petit concert commemoratiu de S’Albaida, en què repassarem la nostra història i oferirem un tast del nostre proper disc, que es dirà com aquest bloc: Xalandria. Més endavant us en parlaré. Aprofit per convidar-vos a visitar la nostra plana web, www.salbaida.com , on també podreu escoltar alguna cançó nova.

Us esperam dissabte.

Joan Carles

Visits: 0

7 comentaris a “10 anys de S’Albaida”

  1. N’hi ha uns quants que vam tenir la sort de veure el procés de gestació del grup des del principi, fins i tot abans del coit (podríem dir que vam ser testimonis de les primeres carícies), i en certa manera hem crescut amb vosaltres. Només puc dir que no us feu enrere ni per agafar embranzida.

    Salut i força.

    Per cert, Joan, es pas d’en Revull, segons en Lluís Casasnovas, era una alqueria del terme de Ciutadella que avui dia no existeix. No prové de “borrissol de cabell” com et vaig dir l’altre dia (em vaig confondre) sinó de Hrodulf, un llinatge germànic. Aquesta teoria, però, la trob poc convincent.

  2. S’enhorabona i per molts d’anys!!!
    Vos desitg que vos vagi molt bé avui i en els propers 10 anys, ja mos en fareu cinc cèntims.
    S’enhorabona també per sa pàgina web, que està molt bé i vos esperam a sa presentació a Barcelona ( o a Vic).

  3. En aquest món de les coses fugisseres, on la norma és emprar i tirar (en la música també), deu anys és una fita important, una victòria, com ho és fer-ho cantant en català i dins d’un estil “poc” comencial com és el de la música folk.
    Per un servidor, que es mou més còmodament dins els compassos 4×4 del Rock (en tots els seus vessants), s’Albaida (i Miquel Gil) sou una necessitat.

    Enhorabona i que no s’apagui la flama.

  4. Semblava que era ahir que va naixer sa critatura i prest ja anirà a s’insitut. És un orgull tenir amics així. Enhorabona i endavant.

    No podrem ser físicament amb vosaltres per celebrar-ho però ganes no en falten

  5. Enhorabona pels deu anys i pel nou projecte! I açò que es digui Xalandria? Fantàstic!!
    Visca s’Albaida!

  6. Moltes felicitats i enhorabona!
    Deu anys no els fa tothom, ni grups de música, ni parelles ni idees, a vegades!
    Així que endavant amb sa música nostra, i no podré venir dissabte físicament però hi seré moralment.
    És un orgull per qualsevol menorquí poder anar a la Fnac amb un amic, dur-lo a la secció folk i mostrar-li el cd de s’Albaida!

Els comentaris estan tancats.