Fandango de les mil flors

S’Albaida ha publicat el seu darrer videoclip, que podeu visitar al nostre web, basat en la cançó “Fandango de les mil flors”. L’ha fet, com les nostres darreres feines, na Magda Timoner. És el primer videoclip del disc Xalandria, i la veritat és que és una feina preciosa, li vull donar públicament l’enhorabona. Fins i tot sembla que els del grup som uns professionals de la imatge. Com veureu, el vídeo alterna imatges del grup, en blanc i negre, i una història paral·lela amb fillets. Esper que us agradi.

Share Button

Un comentari

  • geno

    27 maig, 2008

    Hola!! m’ha agradat molt i amés he tingut s’alegria des dia tocau a “l’ô” dia 6 de juliol que és es dia que noltros arribam a Menorca!!!!! us podrem venir a veure sa familia al complet!!! ja em donarà més detalls…
    Besades
    Geno

Els comentaris estan tancats.