CH

fernandesEls Alps, els seus cantons, Ginebra (i el seu llac), el bikini d’Ursula Andress, Basilea (i aquella final blaugrana), Calví, el Matterhorn, els Rolex, Heidi, la vaca de Milka, el Llac de Constança, Giacometti, les seves quatre llengües oficials, la seva bandera i la de  la Creu Roja, Guillem Tell, Roger Federer, la neutralitat a la suïssa, el suís de xocalati amb nata, Berna, Zurich i Neuchatel, i el golet de Gelson Fernandes (Praia, Cap Verd, 1986) davant espanyols i mercenaris catalans i bascos a l’estadi Moisès Mabhida a Durban.

Share Button

3 comentaris

 • isma

  18 juny, 2010

  Futbol? O fan futbol, aquests dies?

 • àlex

  18 juny, 2010

  Segons Roberto Pettinato, un músic i showman de la televisió argentina, la selecció suïssa està formada per rellotgers i empleats de banc. Haurieu d’have vist el seu monòleg d’abans d’ahir: vos cajero: lateral izquierdo, el responsable de créditos: de arquero, el oficial de banca privada: delantero.

 • Ciceró

  18 juny, 2010

  I Alex Zulle i el Petit Suisse.

Els comentaris estan tancats.