Gràcies S’Albaida.

Gràcies perquè avui vespre m’he tornat a emocionar escoltant ses vostres cançons. Gràcies per formar part de la meva banda sonora els deu darrers anys. Gràcies per tant de moments, es primer concert des Mercadal, aquell assaig a sa caseta d’Alcaufar, Manresa, es teatre principal, sa plaça de la Mercè, Binissalem,… Gràcies per Pàtria i n’Adolfo Osta. Gràcies per n’Eliseo Parra, per Traginada, i per tant d’altres. Gràcies per sa vostra música.

Cris

Views: 0

4 comentaris a “Gràcies S’Albaida.”

 1. Ep!

  Algú ho va gravar en vídeo? Els que no estem tan rodejats d’aigua també ho volem veure! Au va, pengeu-ho al iutup!

  Tot i així, enhorabona S’Albaida, veig que les crítiques són totes bones (i en hi ha) i això és molt bon senyal.

  Sort i informau de les gires principatines que feu!

 2. Certament, una xalada! Música i veu van sonar molt bé al Principal, ahir vespre…..Els dos fills nostres s’ho van passar pipa (cadascú a la seva manera, je, je, je).

 3. L’enhorabona més sincera pel nou disc. El d’ahir va ser un concert boníssim, plè de sorpreses i emocions, amb moments que van fer posar la pell de gallina a més d’un.

  Té molt de mèrit mantenir vives les tradicions a la vegada que les actualitzeu, i a més fer-ho amb música del més alt nivell.

  I per molts anys !! Esper que poguem celebra el 20è aniversari xalant tant com ahir.

 4. Ep aquí!

  Cris, moltes gràcies per ses teves paraules. De fet és gràcies a voltros que S’Albaida té més motius que mai per continuar endavant.
  Realment ahir va ser un concert per part nostre fantàstic on ho vam donar tot i que havíem preparat amb molta il·lusió.
  A més, poder gaudir de les intervencions de na Maria i en Marco, i la de n’Eliseo al concert d’ahir fa que ens sentim molt recolçats i estimats per músics de molt nivell.
  Novament gràcies a tu i tots els que vàreu xalar amb “Xalandria”
  Salut

Els comentaris estan tancats.