Curiositats

Notícia apareguda avui al Menorca, a la pàgina 12:

“Gran oferta de gastronomía y turismo en la feria de Ciutadella”

” Medio centenar de expositores participarán en la segunda edición de la Mostra de Turisme i Gastronomia de Menorca, que se celebrará a partir de mañana [divendres] y hasta el domingo en Ciutadella. La ubicación elegida para este año es el tramo final del paseo de Sant Nicolau hasta la plaza Farragut.”

Anunci del PP al mateix diari, a la pàgina 19:

Avui [dijous], gran festa a Ciutadella PP

Aferrada de cartels del Partit popular de les Illes Balears
Amb la presència de Jaume Matas
21.30 h. a la plaça Almirante Farragut […]

M’ha fet gràcia aquesta coincidència de lloc entre els dos esdeveniments. Vol dir açò que els del PP aprofitaran la carpa de la Mostra -muntada per l’Ajuntament, no pel PP, encara que siguin ells qui governen- per fer-hi la festa del partit? O és que la plaça Almirante Farragut és tan gran que s’hi poden fer diverses coses a la vegada, sense empentes ni sentir-se estret? Ho dic perquè a la continuació de la notícia es remarca que la carpa on es farà la Mostra està muntada des de dilluns passat, i no crec que per donar el tret de sortida a la campanya electoral del PP l’Ajuntamnet la desmonti, si demà l’han d’emprar de nou. No ho veuria lògic.

Em sap greu però açò, com tantes altres coses que passen per Ciutadella, em fan molta pudor. Potser m’equivoc, però no m’estranyaria gaire que fos així.

David

Vaig néixer, que ja és molt

Views: 0

4 comentaris a “Curiositats”

  1. El candidat nº 2 del PSC (me sembla) de St Martí de Centelles (bonic poble de la comarca d’Osona) viu i treballa a Roda de Ter (a mitja hora en cotxe).
    I vos demanareu, per què vol ser regidor de St Martí? perquè té un bonic terreny que si es pogués edificar…

  2. Segons El guardian, la Generalitat valenciana pagarà 26 milions d’Euros cada any en drets només per hostatjar el campionat de fórmula 1. A aquesta xifra cal afegir-hi el cost de construir un circuit urbà. El pressupost del consell insular de Menorca és de 55 milions d’Euros.

  3. M’afegesc a la crida d’en Borja amb dos lemes de campanya. El primer d’on residesc i a càrrec de Democracia Nacional amb el seu “Los españoles primero” (al seu web podeu comprar una samarreta amb l’eslògan “2010: La última cruzada”). Aaaagh: aquí l’aparell judicial de l’Estat no persegueix determinades idees, plantejaments ni personal com en el cas basc: com deu ser, açò? El segon lema el veig cada dia anant en bus groc cap a Gavà. A Viladecans, com pertot arreu, hi ha fanals amb cartells electorals. N’hi ha un que em fa plantejar, per aquest ordre: mudar-me a Viladecans, votar CiU i militar-hi. Diu la cosa “Flora ho té clar: pisos a preu de cost”. Tant de temps i paper dedicats al tema de l’habitatge (vivenda no, habitatge) i des de Viladecans ho tenen així de clar, ningú no hi havia pensat abans!

  4. Deu ser pura casualitat.

    Com s’enèssima cessió des Castell de Montjuic de Barcelona a dos dies de ses eleccions o s’anunci que ha fet es president mundial de sa “fórmula 1” que a València tindran una cursa urbana de F1 (i açò que tenen es circuit de Xest). En aquest sentit Menorca no deixa de ser com sa resta d’Espanya (?).

    Podriem obrir una llista d’actes electoralistes (no electorals) d’aquestes eleccions i votar ses més repugnants?

Els comentaris estan tancats.