Es Cau

foto es cauAquest és un bar que molts de voltros, segurament tots, coneixeu. Un bar on la música en essència pren protagonisme, i on l’escalfor de la cova, a Cala Corb, agombola els assistents. Té la particularitat que la gent participa del caliu que s’hi crea, a còpia de cantar cançons, moltes d’elles de la mar i també de la terra.

El bar ha estat tancat un parell de mesos, però es tornarà a obrir la setmana que ve, concretament dia 29 de febrer, que comença una nova etapa, amb dos nous regents: un servidor i la seva germana, n’Annabel. M’agradaria compartir aquesta nova etapa vital i professional amb tots voltros, i per tant esteis convidats a venir. El bar obrirà, fins que faci un poc més de calor, les nits de dijous a dissabte, vigílies de festiu i també els capvespres de diumenge, en horari de fer el cafè i prendre una cosa més tranquil·lament. Aquests diumenges també hi haurà gloses i cançons. I també que sapigueu que si qualcú té qualque iniciativa interessant (poesia, arts escèniques en petit format…), es Cau també hi és per açò.

Us hi esper a tots.

Joan Carles

Visits: 3

6 comentaris a “Es Cau”

  1. Molt bé, gran millora sa des diumenges capvespre, és una cosa que li faltava a nes bar.

    Sort i ventura amb aquesta nova etapa!

  2. Per fi una bona notícia !! Enhorabona, Joan i Annabel, i molta sort amb el negoci. Procurarem contribuir-hi de tant en tant

  3. Molt bé Joan!
    es Cau forma part del meu paissatge vital des d’al.lot, de l’època en què em creuava amb els darrers clients que en sortien quan jo anava amb l’avi a fer l’auba.
    Ja fris de venir a fer-te sa visita.
    Salut, sort i ventura

Els comentaris estan tancats.