S’Albaida a Cerdanyola (II)

Memorable concert el que mos van oferir els joves músics de S’Albaida en motiu de la festa de St. Antoni al teatre Ateneu de  Cerdanyola del Vallès. Un concert que se mos va fer curt a tots, tots teniem més ganes de seguir sentint cançons des seu repertori de música tradicional menorquina amb aires de folk modern i mediterrani. Cançons com “Romanç des infinitius”, “Tabac de pota” o “Favàritx”, o com no, sa més aplaudida “Clavellet” són cançons que ja formen part de sa història musical d’aquest país.

Ànims i endavant als nous i als vells membres de s’Albaida. Sort i ventura!

 

borja

Visits: 2

1 comentari a “S’Albaida a Cerdanyola (II)”

  1. El concert va ser el més emotiu que jo he viscut. De pell de gallina en algunes cançons. Tornar a Cerdanyola amb en Fonsu i n’Àlex. I per anar a un concert de S’Albaida! I allà retrobar en Borja, que amb aquesta nova entrada xalandriera la torna a clavar. Tal com ell, vull donar ànims i coratge als nous i vells components del grup, dir-vos que sou bons i que teniu camí per fer i que la vostra proposta musical és necessària.
    En la meva tria personal i del que van cantar a Cerdanyola destac sense concessions “Es forat endimoniat” i també els excel·lents versos sobre el desamor que suposa “Fandango menorquí”.

Els comentaris estan tancats.