Saudade

Diumenge passat vaig anar a un recital de fados as principal, i no sé si va ser sa veu rompuda de na Piedade o ses notes tristes de sa guitarra portuguesa però aquesta setmana he patit una espècie de saudade. Els fados em fan sentir una mena de nostàlgia extranya des passat, des present i a vegades fins i tot d’un futur incert encara per arribar… els fados em recordan inevitablement els carrers estrets, foscos i romputs de Lisboa, i la seva màgia…

Ai minha fonte, meu rio,
ai de água tão pura e bela,
nos seus olhos um sol
que é a minha janela.
Quem Me dera ser o mar
para a embalar e adormecé-la.
E não deixar seu corpo arrefecer,
agasalhar-lhe o peito em minha mão;
e não deixar o vento, a chuva, a mágoa,
a solidão na sua água
mergulhar meu coração.
Quem me dera ser o mar
para a embalar e adormecé-la!...
Fado-mae, O primeiro Canto. Dulce Pontes.

Na Dulce Pontes estarà enguany amb noltrus a Líthica per Sant Llorenç, haurem de sacrificar es jaleo des fosquet… mai sa paella de Llimpa ni ses pomadetes des matí a Ca na Divina!!!

BAIXA_6.jpg

Cris

Visits: 0

4 comentaris a “Saudade”

  1. hola a tothom!
    Finalment m’he decidit. Primer de tot donar l’enhorabona a totes i tots els culés.

    Sant LLorenç- Dulce Pontes.
    Jo també crec que és possible fer les dues coses tot i que ens haurem de mentalitzar que d’Alaior a Ciutadella s’ha d’agafar el cotxe, segurament no serà possible beure amb la intensitat que ho solem fer.

    per cert. algú sap com es diu el darrer disc de na Dulce Pontes! quants en té d’editats!

    bé, molt de gust a tots i esper a partir d’ara col·laborar més sovint, tenc molt de temps…

    pels que no ho sabeu, m’han donat dos mesos de baixa. Estic esperant resultats d’una RRMM però casi segur que tenc trencat el menisc, i a confirmar els lligaments. o sigui que amb un poc de mala sort no podré anar a gaires festes. aquest matí estic molt catastrofista, encara no ho he assimilat gaire. una besada a tothom.
    Laia

  2. Tot es disc O primeiro canto és un multiorgasme. Sa delicadesa constant de na Dulce no té qui l’iguali. Poder escoltar na Dulce a Líthica serà un plaer inigualable per a molts.
    Ara, Nico, no estic gens d’acord amb tu amb es planing des dia. Arribar a Alaior quan hagi acabat na Dulce vol dir arribar quan tothom és davant es Escacs fent es babau, i canviar ses pomades de ca na Divina i de can Mulero des matí per aquesta poqueria no és un bon canvi, i manco ses carrosses.

  3. Jo crec que es pot fer tot, diga’m acaparador. Primer Llimpa, després cotxe cap a Lithica a veure na Dulce Pontes i, en acabar el concert, tornada a Alaior per acabar es vespre. Ses pomadetes des matí a ca na Divina pels que no siguin tant vessuts com jo i volen dormir la mona un bon diumenge, per molt d’Alaior Alaior que sigui.
    Home, sempre ens quedaran “ses carroces” per rematar es cap de setmana..
    Boníssima, Lágrima, Fidel, pell de gallina!

  4. Oh, na Dulce Pontes! Com m’agradaria sentir-la en directe. Es que ve a cantar a Menorca?? Té una cançó que es diu “lagrima” (crec) i que fa posar els pels de punta!
    És ben curiosa aquesta melangia que descrius…també cap al futur. Fa pensar.
    Besades.

Els comentaris estan tancats.