2 respostes a «Esport i política»

  1. Molt d’acord amb el que dius a l’article, Joan. I en el cas del Menorca bàsquet, supòs que la il.lusió de ser per una vegada l’èlit de qualque cosa és el que omple el pabelló, encara que aquesta cosa l’únic que tengui de menorquina siguin els doblers

  2. No estic d’acord amb tot el que dius, Joan Carles. Me sembla que sí que ha augmentat l’interés pel bàsquet a Menorca. Podrieu mirar si a les escoles de bàsquet de l’illa s’han apuntat més fiets i fietes des de fa dos o tres anys. Me sembla que sí. Com segur que s’han apuntat més fiets i fietes a ses escoles de tennis (efecte Rafel Nadal).
    Si no va anar molta gent a veure sa prèvia de s’Eurobasquet as pavelló del Menorca, imagina’t fa quatre o cinc anys. Ni s’hagués intentat.
    Per altra banda sí que estic d’acord amb lo que deis que no és legítim moralment que se subvencioni un sol equip de bàsquet sinó que seria millor que se subvencionessin tots es clubs que treballen amb l’esport de base (hi sortiria guanyant molta més gent). En aquest aspecte hi ha algun partit polític (esquerra de menorca) que des de sempre ho ha defensat (mirau es seus programes electorals).
    Però com diu en Joel, tot açò s’acabarà algun dia. I serà s’hora de passar comptes. Qui sap, tal vegada sí que li haurà anat bé a Menorca tenir un equip de bàsquet d’elit. Pensau que ara sa paraula “Menorca” surt a tots es diaris esportius, i a molts d’informatius televisius cada setmana. I, mos agradi o no vivim principalment des turisme (i amb es tema de sa globalització cada vegada serà més difícil canviar açò).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *