Tornada a Menorca

Hola al·lots. Primer de tot Nico, enhorabona per s’invent aquest de Xalàndria. Com t’ho has currat !!

Bé, i ara la noticia, que segur que molts ja sabreu, és que na Gemma, n’Aila, n’Aniol i jo venim a viure a Menorca. Estarem a Maó, a Maria Lluisa Serra 72, 2on 3era. Esper que encara es facin trucs, soparots i festotes vàries, per allà, que sinó serà molt avorrit. Si és així, ja anirem fent convocatòries a ca nostra, que a molts de voltros fa anys que no us veig les cares.

Santi

Visits: 3

4 comentaris a “Tornada a Menorca”

  1. S’enhorabona, Santi. M’ho va confirmar es teu germà en Miquel la setmana passada, i t’havia de telefonar per acomiadar-te de terres catalanes. Lo dit, que vagi molt bé i ja vos faré un truc quan vingui.
    Records a n’Aila, n’Aniol i na Gemma.

  2. Sigueu benvinguts en sa vostra tornada a casa!!!
    Al·lots, seguint sa proposta d’en Santi hauriem de cercar un dia (que vagi bé a n’es màxim de gent) per fer una diada de ses nostres, una mena de “Santa Madoneta”. Ara que ve es bon temps, podriem fer un macro-arrós, uns trucs, uns riures a La Cova que, ja ho sabeu, és a sa vostra disposició. Hi ha prou esdeveniments que celebrar no creieu?

    Per cert, sa meva moixa Binde acaba de parir 6 moixets negres, s’assemblen a n’Eto, si qualcú en vol només m’ho ha de dir. Salut!

  3. Açò s’anima! Jo també m’apunt en aquesta casta de convocatòries, es tracta d’anar ampliant i obrint ventall. Ja ho sabeu, hem de tenir assentaments arreu: Maó, Mercadal, la Cova…, tot per una bona convivència i bona salut física i espiritual

  4. Idò, sí que és una sorpresa sa vostra tornada a Menorca. Fa temps ja havien corregut rumors que ho apuntaven, però sa cosa s’havia refredat i no n’havíem sentit xerrar més, des tema. Per tant, sigueu benvinguts. I aprofit per prendre’t sa paraula pel que fa a ses convocatòries de sopars, trucs i altres.

Els comentaris estan tancats.