Josep Maria Minguella

Ahir, com molts supòs que sabeu, no es podia veure el barça per sa tele, qüestions de imatge…I vaig decidir, innocent de jo, posar la Ser per escoltar com anava i…sí, hi havia el senyor Minguella comentant el partit (no sé amb condició de que, perque expert, expert, baix el meu punt de vista no ho seria).

He de reconèixer que no vaig poder més, que feia molts dies que volia escriure unes linees sobre aquest personatge suposadament culer fins a la mèdula.

Ho diré amb una sola frase: ” Calli d’una vegada sa boca, tengui un poc de dignitat, marxi a jugar a domino (amb tot el respecte per aquest joc) i ens deixi a tots tranquils!”

L’únic que ha fet pel barça aquest especímen és lucrar-se a la seva costa a base de traspassos de jugadors hipervalorats per ell mateix per aconseguir una millor comisió per la seva butxaca.  Aquest que es fa dir culer, el mes d’agost va concedir una entrevista a televisió de Catalunya on expresava el seu malestar per la falta de temps per preparar les eleccions del septembre, doncs una recomenació: en comptes de fer entrevistes a la seva residència amb un gintònic al costat, si realment creu que és una alternativa real pel barça es posi a fer feina, i sigui un poc més previsor, que feia bastants mesos que s’intuia que hi hauria eleccions.  Fa tres anys que l’únic que fa és criticar la gestió del barça, i quan té l’oportunitat de fer alguna cosa per millorar aquest suposat desastre, s’excusa amb la falta de temps.

Dos mesos després d’aquest paperot, ja hi torna, a criticar el que es borina, amb el discurs, un altre cop, de que les coses no es fan bé i que ell ho faria tot millor…Ja està bé!

L’únic que fa aquest senyor és anar al programa de torn a criticar, i això és molt fàcil, ja n’hi ha prou de que es doni veu a aquest tipus de gent que l’únic que volen és el seu lluiment personal, no fan falta.

PD: he de reconèixer que he quedat descansat! Era una necessitat interna.

Tòfol

Views: 7

2 comentaris a “Josep Maria Minguella”

  1. Santi, respect profundament la teva opció de no seguir cap lliga esportiva.
    Ara, que comparis corazon, corazon amb el barça, me semble, si més no, agosarat, respectable evidentment, pero agosarat.
    El gol a gol i el diari sport formen part del que es podia denominar “l’entorn” i precisament és aquest entorn el que critico i el que no m’agrada. Però el barça, crec, és molt més que tot això.

  2. Je, je. Jo fa anys que vaig decidir deixar de seguir cap equip, lliga o competició esportiva, ja sigui de futbol, de bàsquet o de qualsevol altra cosa. No saps l’estalvi de temps i energies que açò suposa. No vull dir que un dia no em miri un partit, si és bò, però seguir una lliga, no, gràcies.
    Es ver que trobes increible que les dones es llegeixin el “Diez Minutos” i es mirin “Corazón, Corazón” ? Idò, no està tant enfora de llegir el “Sport” i mirar el “Gol a gol”, no trobes ?

    Jo trob vergonyós el dineral que mou el futbol (perquè tots els altres esports junts no li arriben ni a la sola de la sabata). Que després hi hagi gent que ho aprofiti per rapinyar el que pot, ho trob bastant normal.

Els comentaris estan tancats.