I encara volen que els hi demanem perdó

Avui matí la premsa es feia ressò d’un possible cas de corrupció relacionat amb la construcció de l’Alberg de joventut de Sa Vinyeta a Ciutadella. Es veu que el Govern Balear es va comprometre a pagar 1.7 milions d’Euros que no apareixen per enlloc. El cas estaria relacionat amb el darrer escàndol de corrupció – i ja en van uns quants!– que afecta l’anterior govern d’en Matas. No tenc cap informació adicional sobre aquest cas. Només sé el que ha aparegut als diaris. Sembla cada vegada més clar que el darrer govern d’en Matas va ser un dels més corruptes que hi hagi hagut a l’Estat Espanyol, almanco des de la instauració de la democràcia.
Idò bé avui capvespre a l’edició digital del Diari Menorca hi apareix una actualització en què el president de noves generacions de Menorca contesta a n’en Joan Carles, xalandrier a més de director insular de Joventut. M’ha cridat molt l’atenció una frase. En Pau Rotger afirma que “Menorca tiene suficientes dèficits en este ámbito como para hablar de cosas que están en los juzgados”. Quina barra no! Enlloc de dir que col·laboraran a esclarir la veritat i que depuraran totes les responsabilitats van i surten amb les masses de rompre acusant el consell d’ineficaç.. Del que diu en Pau Rotger es desprèn que l’important són els resultats, les famoses soluciones, no la manera com s’aconsegueixen. La frase crec demostra la poca qualitat democràtica del PP…. I encara volen que els hi demanem perdó.

No em puc estar de recordar les paraules que va dir al Parlament en Pere Sampol en relació al cas Rasputin, “Això és el colmo. Se’n van de putes a es doblers des poble i encara diuen que els hi demanem perdó”. Òbviament no sé que ha passat amb aquests doblers però m’indigna que encara els haguem de demanar perdó. Són ells els que s’haurien de disculpar i fer tot el possible que no torni existir mai més un govern tan corrupte com el d’en Matas.

Pau Obrador

Views: 5

2 comentaris a “I encara volen que els hi demanem perdó”

  1. Veig que ningú no té respostes. Com diu una pintada a Sa Sínia des Cuc: “Si votes no et lamentis”

  2. Per què tenc sa impressió que no passarà res? Que tots aquests lladres no hauran de pagar cap preu polític per el que han fet? Que el PP- o la cova d’Alí Babà- tornarà a ser la força més votada a ses Illes? És que no n’aprendrem mai?

Els comentaris estan tancats.