Un joc

Hola a tots! M’agradaria proposar un joc a veure que us sembla.  Es tracta del següent, com supòs que ja sabeu arriba el mundial.  Ja sé que no interessa a ningú, a jo tampoc.  Però aprofitant sa vivantesa voldria proposar que féssim una aposta entre tots, que és la següent:  Endivinar quan quedarà elimidada sa selecció estatal que tantes alegries ens dóna.  Les opcions són les següents: 

    1. No passarà la primera lligueta.
    2. Quedarà eliminada a vuitens de final.
    3. Quedarà eliminada a quarts de final.
    4. Quedarà eliminada a semifinals.
    5. Perdrà la final.
    6. Guanyarà la final.

L’aposta serà de cinc euros per persona i es podrà posar un resultat únic de les opcions anteriors.

El que guanyi o els que guanyin (ja que esper una participació semblant a la del referèndum com a mínim), serà l’encarregada de comprar la carn en el pròxim sopar que feguem.  Així serà una excusa per trobar-nos ja que jo en quince dies estaré per s’illa amb ganes menjar ( ah no passeu pena pel que no esteis a s’illa que ja se us farà arribar un “taper” per SEUR).

Res més, esper que sa proposta us agradi i sobretot que participeu, ja que no costa res fer una aposta (bonu 5 euros).

Tòfol

Visits: 0

19 comentaris a “Un joc”

  1. Bon profit! No vull ser waterpartys però anau alerta en com us pot caure un sopar que tengui relació amb una derrota espanyola. Ja ho van dir a la SER (sí sí els progres) en la retransimissió: “Quien no lo sienta, que se muera”. Jo me trob bé, voltros com esteis?

  2. Bé, al·lots, com veis s’ha esclarit l’aposta. En Pau, na Maria, en Nico i un servidor hem guanyat, és a dir que ara només falta el millor de l’aposta: el sopar,

  3. Açò d’Espanya, en menorquí té una expressió molt bona: partida de cavall i arribada d’ase

  4. Estic amb tu, Joan. Darrerament m’he acostumat quan vaig al llit a enlloc d’escoltar música que tinc gravada, a escoltar sa ràdio i si puc que no sigui música, que sigui algú que parli, o això, tertúlies. Idò, ahir vespre em vaig tirar no sé quant temps movent el dial de la ràdio perquè tot lo que sentia eren comentaris sobre el mundial, sobre la selecció, sobre fitxatges, sobre plans de futur d’alguns equips, en fi, un rollo. Així que vaig optar per tornar a posar el CD amb música gravada. Prefereixo mil vegades escoltar en Knopfler (encara que ja comença a estar ratxat el cd de tant posar-lo) que no aquests programes sobre futbol que jo en som un altre que ni em va ni em ve, de fet, m’ho ha dit algú de sa feina com havia acabat el partit d’espanya. Segur que a molta gent sí que li entusiasma el futbol i escoltar-ho per la ràdio o seguir-lo, però és el de sempre, tot cap al públic majoritàriament potencial.

  5. A mi el que m’emprenya és anar a una tertúlia radiofònica per parlar de política i el primer que em demanin sigui si he vist el partit d’Espanya, i aprofitin per demanar-me si és que no tenc gaire passió per la selecció, quan en el fons me’n fot del Mundial i del sant que el vetla.

  6. i no em fa tanta ràbia que hagi guanyat espanya o anar en camí de perdre sa porra com sa que m´ha fet veure es dos cotxus de melaos pitant i ondejant banderas espanyoles amb toros inclosos!

  7. Al departament fem també una mena de joc i m’ha tocat Brasil!!! Esper que Joel no tenguis raó, que si guany em tocarà un bon sopar.

    Jo crec que Espanya quedarà eliminada a vuitens. Ara bé m’agradaria que ja no hi fos.

  8. Jo m’apunt a n’es sopar. Pagaré es 5 i pudeu disposar de casa meva que ja sabeu que es sa vostra.

  9. Joel jo accepto l’aposta (serà que m’estic tornant un ludòpata! Joder, serà que no tenia prou vicis!) El que passa és que consider-ho que encertar el que no guanyarà el mundial és relativament fàcil, ja que només el guanya un. Però si dius una selecció, la qual creus que serà la que finalment guanyarà, si que puc apostar contra tu.
    De fet jo crec que el mundial el guanyarà Argentina.
    En quant a tu Laura, aquest joc no és res més que una manera diferent d’ organitzar un sopar. El que pretenia era que la gent participés a Xalandria i crear un poc d’interacció virtual.
    De fet si voleu podem fer el sopar a casa meva, bonu de la meva mare.
    Salut a tots els parroquians i gràcies per participar!

  10. Jo també crec que arribarà a vuitens i caurà…a més necessitam que s’eliminin prest que necessitam en Puyi i en Xavi ben fresquets per començar sa pretemporada!!!! i si amb açò també cau prest Brasil millor, encara se mos lesionaran més jugadors…de moment ja en tenim prou amb n’Edmilson!!!

  11. Jo, és que m’és igual. I ja ens surt prou cara l’excursió a Alemanya com per jugar-m’hi res més.
    Per contra, estic disposat a jugar-me un sopar/dinar/tec, etcètera que Brasil no guanyarà el Mundial. Qui ho agafa?

  12. Per dir un resultat, diré que resulten eliminats a vuitens.
    Estic com na Laura, no serà per lo que m’interessi es futbol, sinò per
    un bon dinarot qualque dia!

  13. Si no ho he entès malament, qui guanya ha d’anar a comprar la carn. També ha de posar sa casa? Quina “porra” més rara…
    Però em sembla bé, sobretot si implica dinarot.
    PEr cert, en David i jo apostam per sa primera opció.

  14. hola a tots.

    Jo apostaré la que per tradició és la més probable.

    Hasta cuartos, oé
    Hasta cuartos, oé
    Hasta cuartos, oé
    Hasta cuartos, oé oé

    idò, bon SANT JOAN a tots

Els comentaris estan tancats.