Uep!

M’han arribat rumors que un xalandrier ja ocupa càrrec directiu as Consell Insular? Com és açò? Me’n podeu donar més dades?

En què es basarà la seva gestió de govern? En promocionar sa cultura menorquina? Com ho farà? Amb quins criteris?

Molta sort!

borja

Visits: 5

8 comentaris a “Uep!”

  1. Hola,

    Enhorabona Joan. Director Insular, no? (general?). Esper que facis molta feina i que t’hi trobis a gust. T’esperam pel Consell.

  2. Uep, idò. No us penseu que he volgut allargar aquest moviment de rumorologia, és que, senzillament, feia unes setmanes que no visitava xalandria, i he vist aquesta expectació… En tot cas, m’he trobat que, o bé tothom està com jo, o és que la inspiració amb la calor se’n va en orris, perquè diguem que el blog no s’ha mogut gaire…

    Anant al gra, confirm aquests rumors, més enllà de si hi ha d’haver encara nomenaments. De totes maneres, no puc respondre a la pregunta que el benvolgut Borja fa sobre la promoció de la cultura menorquina, perquè el lloc que passaré a ocupar d’aquí a poc és el de director general de joventut. Tot i així, és cert que aquesta direcció forma part de la conselleria de cultura, per tant de tot estaré assebentat, i el que podré oferir, en tot cas, serà consell o visió pròpia del que es dugui endavant des de cultura.

    De com anirà la feina al capdavant de joventut, la veritat és que encara m’hi he de trobar. Serà un gust oferir als xalandriers, a mesura que passi el temps, una visió de tot plegat. Ja us aniré detallant, si de cas, quan tengui un poc més de temps i vegi molt millor com funciona tot, en què consisteix la feina i quines són les idees anirem desenvolupant.

    Agraesc les mostres de suport de tots voltros, així fa més ganes fer feina. Una salutació a tothom.

  3. Uep,
    jo ho vaig llegir a la versió electrònica d’Última Hora, que em va enviar n’Àlex. Nito, estimat, avam si dius cosa que n’hi ha que ho celebram profundament.

Els comentaris estan tancats.