Desdoblament

Què opinau del desdoblament de la carretera general?

Com resoldrieu els col·lapses dels mesos d'estiu?

Creieu que el PSOE hi està a favor, de desdoblar?

Si s'acorda fer-ho, ho intentarieu impedir? 

Quins són els límits del creixement turístic? Com els posarieu?

Què en pensau de s'ampliació de s'aeroport, ja en marxa?

Com farieu allò que es diu “turisme de qualitat” i denmarkapotek no de masses, si és que hi estau d'acord? Seria un turisme de classe alta?

Hi ha forums de debat sobre el turisme, a Menorca?

Share Button

2 comentaris

 • Joan Carles

  30 novembre, 2006

  Massa preguntes, Fidel. És un tema prou complex, tot i que assajaré de dir qualque cosa.

  El que pens és que o hi ha mala llet o ens creim tant açò que Menorca és un cosmos que no sabem aixecar els ulls. Molts de voltros haureu agafat el cotxe per carreteres secundàries de Catalunya o altres països de la península de carril per banda, i us haureu adonat que la carretera que tenim ara és un luxe, que el nivell insostenible de col·lapse és un invent forçat a la valenta, i que és una vegonya que Menorca sigui dels territoris d’Europa amb un dels índexs de cotxos per persona més elevat. Aquesta reflexió pens que ja respon a moltes de les preguntes. Aquí hi ha un plantejament: o seguim amb la tendència, obviant els problemes que han de venir relacionats amb la sobreexplotació dels recursos i de caràcter ambiental, d’anar de rossec de la inèrcia dels mals hàbits amb la circulació, o hi feim cosa, que en aquest cas és posicionar-nos clarament en contra del desdoblament. Jo ho aniria a impedir pels mitjans que fos.

  El PSOE, com en la immensa majoria de temes, no sap què vol. O potser els que sí que ho saben no es posen d’acord. O, pitjor encara, s’ho amaguen.

  Respecte el tema del turisme, qui som jo ni ningú per dir quina gent vull que véngui i quina no? El que sí que puc dir és com m’agradaria que fos la societat i el territori on visc. I si una pràctica econòmica s’ajusta a allò que tots, bonament, hem decidit que ha de ser, perfecte. Si el turisme de qualitat ha de ser un concepte que a tots ens ha de dur de cul i una espècie de credo, me’n fot d’ell i del sant qui el vetla.Turisme de més qualitat que a Marbella, que hi van rabins àrabs i els mulitmilionaris més grans del món, no en trobareu. Anem molt alerta com utilitzam els conceptes.

 • Laia

  27 novembre, 2006

  Hola a tothom.
  Si no record malament no havia col•laborat cap vegada encara amb Xalandria.

  Crec que els interrogants que ha penjat en Fidel són un dels punts incandescents que diàriament segur treuen la son a molts polítics d’aquí, de Menorca.

  Pel que fa al tema de l’aeroport, el juny passat vaig dinar amb una persona que treballa a la torre de control com a controladora. li vaig fer aquesta mateixa pregunta en el seu moment.

  Primer de tot, em vaig quedar sorpresa quan em va afirmar que a la torre de control de Menorca hi havia, si no record malament, 21 controladors aeris (rectifiqueu-me si vaig equivocada).

  En segon lloc, em va confirmar que actualment l’aeroport de Menorca no està col•lapsat. de fet, em comentava que des de Brussel•les ja es té un previsió del transit aeri fins el 2010.

  Sempre he pensat que a Menorca no necessitem una terminal com la que estan fent (o intenten fer).
  Durant l’hivern és ridícul el transit que hi ha, inclús entre les illes.
  Potser, els mesos d’estiu el que si que es col•lapsa en algun moment són les cintes de maletes.
  Però com sempre, no en tenim prou amb el que tenim. si no anam alerta prest Menorca no serà tranquil·la i verja. el que trobaran aquí serà el mateix que tenen a casa: autopistes, ciment, fum i merda.

  Au, Bona nit
  Laia

Els comentaris estan tancats.