Notícies d’en Pau

Hola a tots

Abans que res deixau-me felicitar a na Gibet i els seus pares.
Em perdonareu que faci us d’aquest espai per contar-vos notícies de mi (que supòs que tots ja sabeu). Fa estona que us volia escriure però aquesta vegada m’ha costat una miqueta. És més fàcil contar les bones notícies que les que no ho són tant.

Només us volia dir que la meva situació professional s’ha empitjorat notablement.  M’esperava que em renovarien el contracte almanco per 9 mesos més, però no ha estat així. Van trobar un candidat millor, o almanco un que s’adequava millor a la plaça. Tot va anar molt ràpid, l’entrevista era un dilluns i dijous ja havia buidat la meva oficina. La veritat és que m’ha sabut greu. No m’ho esperava. Una cosa és que no et donin una plaça fixa i l’altre és que et neguin 9 mesos. tampoc hi ha que fer-ho gross. Esteim a les portes del temut “research assessment excercise” (l’avaluació general del sistema universitari que es fa cada 8 anys) i això paralitza  els processos de contractació. El sistema britànic és molt bèstia.
La veritat és que no sé encara que passarà amb nosaltres. Les darreres setmanes m’he presentat a una sèrie de convocatòries i tenc esperances. he treballat molt la possibilitat de tornar a Barcelona, la veritat és que no és gens fàcil però no és impossible.  també m’he presentat a una sèrie de feines a Anglaterra i de fet m’ha sel·leccionat per una entrevista a Sunderland d’aquí a dues setmanes. No és una gran universitat però una feina és una feina. Si no trobés res per nadal seguramenmt vindria a viure a Menorca, almanco de manera provisional.
La veritat és que estar a casa no ha estat tant dolent com em pensava. He tingut temps fins i tot d’escriure un parell d’articles pes Carrer i de treure´m una mica la pressió de damunt. La darrera nota positiva és que m’ha acceptat un article sobre la platja verge i el nudisme en una revista internacional de primer order.
Records de na Jane.

Promet escriure reflexions sobre l’actualitat cultural i política…. i climàtica.
Pau

Pau Obrador

Visits: 0

3 comentaris a “Notícies d’en Pau”

  1. Pau, sobretot ànims.
    Tranquil que segur que trobes cosa prest. Pensa que ara tens temps per tu i per fer coses que potser tenies ganes de fer i no podies per falta de temps.
    De la possibilitat de tornar a Barcelona, pensa que aquí es viu molt bé, a més, segur que plou menys que a Anglaterra, de fet, aquí últimament no plou gens…
    Salut i força.

  2. Ostres, pau, me sap molt de greu, però no te desesperis. Açò de sa feina és molt fotut, però…
    Te volia contar es cas d’una ex-companya teva de carrera (me sembla que anava un curs per darera teu) que després de viure uns anys a Alemanya es va instal·lar de nou a Aiguafreda i en uns mesos va trobar feina a la UOC, a la universitat de Girona i a la UPC, me sembla. Deuen ser poques hores de cada cosa, però entre tot ja deu compensar. Me sembla també que es va haver de fer autònoma i tot açò.
    Ànims en tots es teu projectes i si necessites res, ja ho saps.

Els comentaris estan tancats.