El Barça, aquesta temporada, no guanyarà res!

Me sap greu, però la dada és evident!

PS. Molt m’ha sorprès que, durant la passada temporada, primer any triomfal de l’era Guardiola, ningú del blog,  amb la colla de futboleros blaugranes que roda per Xalandria (entre els quals -per cert- no m’hi incloc: ni per l’esport ni per l’escut), ningú no fes cap comentari ni entrada al respecte. És que ni lo únic anima la gent a participar d’aquesta àgora (o és que lo únic era una altra cosa, de la qual tampoc no en parla ningú, per cert)? Enguany seguirà la cosa pel mateix camí? Hauré d’acabar escrivint sobre bàsquet,  especialment sobre la penya (tot i que avui, però, millor ni parlar-ne)? If we live, things we will see.

Share Button

2 comentaris

 • Ignasi Canyardet

  24 octubre, 2009

  Al·lots, no he acabat d’escriure l’entrada i ja hi ha un comentari. Començ a pensar que dos ordinadors a casa són massa.

 • Diana

  24 octubre, 2009

  ja, ja ja què bó amb el Mariano!
  Si, carinyo, escriu sobre bàsquet!

Els comentaris estan tancats.