Na Gibet ja és aquí!

   L'enhorabona, Virgínia i Joan Carles, pel regal de vida que us heu i ens heu brindat: na Gibet ja és aquí!

   És emocionant i paga la pena aturar un instant a pensar en sa màgia de sa vida: com brota, creix i neix una criatureta, que arriba sorpresa a un món ben nou per ella, ben cuidada i estimada i mirada per tots.

   Com pot ser que ens fem tantes preguntes i no veiem que ses respostes tot sovint són davant noltros, es diuen vida, es diuen Gibet, i demà es diran Pere o Joana. Tot va i vé, però sa vida -de moment, i per molts anys- no atura de fer-se camí!

   Per molts anys, l'enhorabona, mare Virgínia, pare Joan Carles. Un brindis ben gros, copa amunt: l'heu feta bona!

 

Share Button

2 comentaris

 • Laura

  30 octubre, 2006

  Els nous pares m’han comentat que algunes persones s’han entemut des naixement de na Gibet per internet (segurament des d’Illencs.com). I clar, com diuen ells, açò confirma que na Gibet és una fieta des segle XXI. Confirm també des d’aquí que és una fieta preciosa i que la seva arribada ens ha fet molt feliços a tots. ENHORABONA a en Joan i na Virgínia!

 • Borja

  29 octubre, 2006

  S’enhorabona de nou.
  Des d’Aiguafreda vos enviam moltes felicitats as nous “papis” i esperam poder-vos veure a tots tres per Nadal bens sans, feliços i una mica acomodats a sa nova situació.
  Que per molts d’anys la pogueu veure créixer!! (que diuen per aquí)

Els comentaris estan tancats.