Tens temps?! Banc del Temps de Menorca

Després d’uns mesos d’organització, el Banc del temps de Menorca obrí les seves portes el passat dijous 11 de juny al Molí del Rei, al camí des Castell 53 de Maó, i ja va haver les primeres inscripcions.

El Banc del Temps de Menorca és un instrument innovador de política social a escala local que permet multiplicar les oportunitats de donar i rebre. És un instrument d’ajuda mútua sense diferències de cap tipus, un espai on la gent pot experimentar la qualitat renovadora de l’intercanvi fomentant la relació entre diferents persones per compartir temps i habilitats.

El formen un grup de persones independents, amb variades idees i motivacions, de diferents llocs de l’illa, reunits amb la finalitat d’intercanviar temps.

El Banc del Temps és l’únic banc que funciona sense diners, només treballa amb temps, i la seva moneda de transacció és l’hora. Entrar-hi és molt fàcil: s’ha de fer una inscripció i començar a intercanviar les habilitats amb altres membres. Des del Banc del Temps es posarà en contacte les diferents persones que ofereixen el que algú necessita i necessiten el que algú ofereix.

S’intercanvia qualsevol cosa que a un se li pugui acudir: tasques d’acompanyament, recollida de paquets o certificats, bricolatge casolà, ajuda per a redactat i enviament de currículums, suport informàtic, reforç de classes, conversa en diferents idiomes, intercanvi de receptes de cuina, etc.

Es pot trobar el Banc del Temps cada dijous de 19:00 a 20:00 hores al Molí del Rei, al camí des Castell 53 de Maó o al mateix horari, al telèfon 971 35 07 62. També es pot contactar a través del correu electrònic: bancdeltempsmenorca@gmail.com

Podeu consultar les ofertes, les demandes, i totes les novetats a la web del Banc del Temps: bancdeltempsmenorca.wordpress.com.

Contacte:

Banc del Temps
Molí del Rei
Camí des Castell, 53, Maó
971350762
bancdeltempsmenorca@gmail.com.

Cris

Visits: 1

1 comentari a “Tens temps?! Banc del Temps de Menorca”

  1. Us convido a visitar la web de http://www.saludyfamilia.es
    Els propers 29 i 30 d’octubre 2009 s’organitzen a Barcelona les IX Jornades anuals sobre els Bancs del Temps, amb una bona representació europea (Italia, França i Anglaterra) a més de Tallers pràctics i d’intercanvis d’experiències.
    Per més informació em podeu telefonar al 93 319 76 88

Els comentaris estan tancats.