Señor Rajoy, cállese!!!

Una més!! I ja en van mil milions, d’estupideses.

Veinet el telenoticies i contemplant amb horror tot el que ha passat a Galícia aquests dies: els incendis, els piròmans, detinguts, investigacions, … Al final de la notícia, va sortit ell, el personatge, l’impresentable de la barba, el payaso, el titella, el “zopes”, … si ell,l’inconfundible, Mariano Rajoy.

Vaig esperar uns segons per escoltar amb atenció el que anava a dir. I aquesta va ser la seva intervenció: ” A lo que concierne a Galicia el Gobierno no ha hecho todo lo que debería haber hecho. No se ha explicado a la gente todo lo que ha pasado i las invsetigaciones no son transparentes. El Gobierno ha mentido en cuanto a la suerficie quemada no son 60000 hectáreas, sino más de 100000 …”

Bravo!!!

Majestuòs, com a comediant un 11 sobre 10.

Trob que aquest personatge, perquè és el més educat que li puc dir, té greus pèrdues de memòria i necessita anar al neuròleg urgentment. Ell no recorda la informació que va donar el seu partit, o el Govern en aquell temps, quan va passar la catàstofe del Prestige. La informació que en donaven, la investigació i els fets eren més negres que el propi “chapote”. O la seva gran intervenció “… sólo se ven unes hilillos, como de plastelina, todo está controlado … “. Gràcies a questes declaracions a Catalunya Ràdio, li posaren el nom del “Señor de los hilillos”. On era ell el dia del Prestige? A si, amb en Cascos “en busca o a la caza de la marmota silvestre”.

No vaig aguantar més i vaig llevar el volum.

És tan limitat que necessita sortir a dir la seva a veure si guanya dos o tres vots més a les eleccions. Tot val quan es tracta de tenri més vots que els altres. Tot val. Trob que en els moments de la seva intervenció la neurona anava saturada.

Per tant, Señor Rajoy, cállase. Espere a que su neurona esté en condiciones.

Share Button