…de poesia i de Menorca

Com que sembla que Xalandria és un bon espai d’autobombo, us inform del recital de poesia que es farà aquest proper dimecres 21 a Barcelona:
…..de Poesia i de Menorca
Hi intervindran els poetes Ignasi Canyardet, Edgar Alemany, Fàtima Anglada i Sònia Moll. Margarita Ballester ens farà una breu dissertació sobre la Poesia a Menorca i presentarà els poetes convidats. Amb l’assistència del Conseller de Cultura, Patrimoni i Educació, Joan Lluís Torres Faner.
A les19.30 h
Ateneu Barcelonès. Canuda, 6

   
Ismael Pelegrí i Pons

Mifsudsalordià. No podem perdre mai!

Visits: 0

8 comentaris a “…de poesia i de Menorca”

  1. Hi vaig ser ahir i vull felicitar a n’Isma i a na Sònia Moll i a tots els que hi van intervenir.
    Es agradable poder-se transportar a Menorca i a d’altres sensacions des de s’Ateneu de Barcelona.
    I demostra sa bona producció i creació i ánims de creativitat de ses lletres menorquines.
    Endavant!

  2. Ah!!!! Serà, serà, serà, serà… anàlisi sincrònicAAAAA… L’he exposada… Cagondéutreslíneesilacagcomunmaleïtbatxillercagondéuquinavergonyaaaaaaaaaaaaa…

    Isma! Edita el comentari anterior, esmena’l i esborra aquest, tu…

  3. Val! Ara record algun comentari de na Fina i n’Àngel sobre aquesta al·lota. Record un viatge de Ciutadella a Maó amb n’Antoni Moll Camps recitants poesia llatina en original i traducció seva que me va deixar bocabadat.

    D’acord. En faré la crònica, tot i que aquestes setmanes vaig de corcoll i será expeditiva. En qualsevol cas, la visió teòrica -en aquest aspecte esper de na M. Ballester una anàlisi sincrònica- ja l’he exposada ça i llà. Una altra cosa és mon parer pel que fa a la prosòdia, l’acte escènic i enunciatiu per se. Entre aquests dos paràmetres, i alguna altre, diré la meva.

  4. Jordi, na Sònia Moll és filla o néta de n’Antoni Moll Camps. Recentment ha guanyat el premi Sant Celoni de poesia.
    No en conec res, de la seva obra, però demà tindrem l’oportunitat d’assaborir-ne un tast.

  5. Tot i que segurament me tocarà rebre, crec interessant que en Jordi faci un exercici com el de l’any passat. Les valoracions argumentades sempre són benvingudes.

  6. No hi podré ser. M’agradaria molt poder anar-hi per sentir les paraules clares de na Marga Ballester i els versos de sobretot n’Ignasi Canyardet i de n’Edgar Alemany. Anim ja a en Jordi, si hi pots anar, a fer-ne una crònica ben informada. Que vagi molt bé!

Els comentaris estan tancats.