S’Albaida al Teatre Principal de Maó

El proper dia 20 d’abril a les 20 hores tenim cita al Teatre Principal de Maó per escoltar el concert de presentació del darrer disc de S’Albaida: Xalandria. Com pertoca a una celebració, en aquest cas la del desè aniversari del grup, ens trobarem amb un repertori ple de sorpreses i animat. Farem una presentació de les cançons del disc, més una selecció de les cançons més representatives del grup.

Comptarem amb col·laboracions importants: Eliseo Parra , gran músic i cantant que ha realitzat una tasca important de recuperació i recreació del folklore ibèric amb grans dosis de frescor, Maria Camps, més que reconeguda soprano menorquina,
Marco Mezquida, excel·lent pianista amb una gran projecció i qualitat, i Dani Benejam, percussionista de múltiples formacions que donarà molt de color al concert.

També veurem el videoclip de la cançó Fandango de les mil flors, protagonitzat per deu al·lotets i al·lotetes que acompanyen els músics mentre canten.

Us esperam a tots el proper diumenge dia 20 al Teatre Principal. No hi falteu!

S'Albaida 10 anys

Share Button

3 comentaris

 • geno

  13 abril, 2008

  Hola! enhorabona a tots i us dic igual que en Fidel.. si hi ha manera humana de que a Olot en puguem gaudir una miqueta , ja ens ho fareu saber des d’aquí molta sort i felicitats!! encara m’enrecordo es primer concert que vaig venir as Mercadal pocs dies abans d’anar-me’n a Cardiff i que em canvies sa vida totalment. besadetes des d’Olot

 • Fidel

  12 abril, 2008

  Com que no hi podré ser, us desig el millor dels concerts, fa moooolt bona pinta es menú musical, i a nes Principal.
  Enhorabona, S’Albaida!!!
  A veure si montau una emissió en directe per videoconferència o entrant a sa vostra web… qualsevol cosa per poder-ho veure des de Barcelona!

 • Cris

  12 abril, 2008

  Jo ja tenc s’entrada!!

Els comentaris estan tancats.