Poesia recitada al Ramis

Aquest proper dimarts, 18 de març, a les 19 hores, la sala d’actes de l’institut Joan Ramis obrirà les portes al públic per oferir una mostra de la magnífica poesia menorquina que es cou en l’actualitat. Així, recitaran els seus versos Edgar Alemany, Margarita Ballester, Jordi Florit, Pere Gomila, Àngel Mifsud i Biel Pons.

L’acte té el seu origen en una lectura complementària sobre poesia menorquina que ha fet durant aquest trimestre l’alumnat de primer de batxillerat. Així, un cop acabada la lectura, s’obrirà un col·loqui amb el públic. Hi ha poques ocasions en què es pugui establir el diàleg directe entre autors i lectors (oients), fet aquest que afegeix un valor extra al recital.
Ja ho sabeu: teniu una cita inexcusable el proper dimarts al Ramis.

Ismael Pelegrí i Pons

Mifsudsalordià. No podem perdre mai!

Visits: 0

4 comentaris a “Poesia recitada al Ramis”

  1. “Res no pot aturar la marxa dels poetes” (Gumersind Gomila).
    La veritat és que va ser tot un èxit. Ho haurem de repetir.

  2. Un plaer haver assistit a aquest acte. Gràcies per la recomanació, ha estat un fosquet poèticament profitós!

    Un apunt de Rober Frost:

    A poem begins with a lump in the throat; a home-sickness or a love-sickness. It is a reaching-out toward expression; an effort to find fulfillment. A complete poem is one where an emotion has found its thought and the thought has found the word.

    Molta literatura 🙂

  3. Que no hi pugui esser me sap greu emperò me reconforta sebre que enguany hi tornau. Un luxe que s’Insti aculli de nou aquesta vetllada. I per molts anys! Gràcies, Isma.

Els comentaris estan tancats.