Conviure amb la depressió

Per què es produeixen les depressions? Es pot explicar, un mal tan profund que a vegades fa desitjar la mort? Què podem fer els que hi convivim? Per què està tan desatesa la salut mental? Què representa per una família conviure amb les recaigudes, la medicació i la incomprensió? Què en pensen personatges públics que ho han patit com Pepe Rubianes o Lola Herrera? Què hi diuen els psiquiatres més prestigiosos del món? Què pensen els adolescents o la gent gran que ho passen? Quin concepte de felicitat tenim avui? Com es cerca la felicitat?

Les veus de familiars i pacients que han fet el llibre “Conviure amb la depressió” intenten contestar aquestes preguntes, i n’apareixen altres. Pensava que era un llibre sobre depressió i dolor, i he descobert veus de superació i molt Amor. En majúscules.

Demà arriba a ses llibreries “Conviure amb la depressió”. Us convit de tot cor a compartir aquesta aventura i a mostrar el vostre punt de vista. Tant de bo superem tabús i prejudicis que encara tapen les malalties mentals.

Dia 16, a les 8, us esper a s’Ateneu de Maó. Allà el presentarem i en podem fer debat. Esper les vostres impressions.

Els que sou per Barcelona, el presentam dia 6 a les 19’30h a s’auditori Winterthur de l’Illa Diagonal, amb la consellera de Salut i l’ex President Pujol.

Salut!

Share Button

3 comentaris

 • Joel

  28 maig, 2007

  Fidel, només dir-te que esper de ver que et vagin molt bé les coses i que el llibre funcioni, emperò i sobretot, que aquesta teva aportació pugui ajudar als que viuen situacions tant complexes com les depressions severes i a tot açò que en deim l’entorn: tant de bo sigui una eina útil per fer-ho tot un poc més fàcil. Sort!

 • Pau

  21 maig, 2007

  Enhorabona pel llibre. Em sembla molt interessant i pertinent. Me´l llegiré

 • Maria

  20 maig, 2007

  Sabem que aquest llibre ha estat un treball de molta dedicació i hores i hores de recerca, d’entrevistes a afectats per aquesta malaltia tant desconeguda i tant difícil d’entendre per qui no la pateix. Estic segura que serà un llibre de consulta per molts terapeutes, ja que fins ara només s’estudiava el “pacient identificat”, però està clar que la família també entra dins aquest procés d’angoixes i incomprensions que no podem deixar de tenir presents. A la presentació segur que hi som, però de moment intentaré veure-ho demà a les 12.30 a Tv3…;) Sort!

Els comentaris estan tancats.