S’Albaida a Barcelona

Aquest dissabte 19 de maig té lloc un concert de S’Albaida a la plaça Joanic de Barcelona, i esper que tota la plana xalandriera sigui per allà. I, lògicament, molta més gent, convidats, amics, visitants d’aquest bloc, etcètera.

Açò és un festival anomenat Desperta folk!, inserit dins la III Setmana Cultural Valenciana a Barcelona que va començar divendres dia 11 i acaba amb el festival folk, en què intervindran quatre grups representants de tots els Països Catalans. La Setmana és organitzada per l’Espai País Valencià, i amb el festival folk també hi intervenen Sa Sargantana, el Tradicionàrius i el Rolde Aragonés de Barzelona. Si voleu més informació podeu anar a www.espaipaisvalencia.org.

El concert comença a les 8 del fosquet i nosaltres som els darrers (cap allà a les 12 o un poc abans), així és que ja sabeu on heu d’anar el proper dissabte.

Joan Carles

Visits: 0

2 comentaris a “S’Albaida a Barcelona”

  1. I jo m’ho perdré…….
    Jo seré per Palma defensant el menorquinisme, encara que només sigui intentant vèncer a mallorquins i eivissencs padelísticament xerrant. Tot conta per fer país!
    Una abraçada estimats Joel, Joan. Serà un gran concert, no descart una telefonada en qualsevol moment inesperat.

Els comentaris estan tancats.