Cita obligada: recital poètic a l’IES Joan Ramis

Bon cap de setmana, xalandriers i xalandrieres,

En aquesta ocasió crec que aquest espai que ens uneix pot servir perfectament com a agenda cultural; per tant, aquí teniu una proposta per a convertir un capvespre qualsevol en una experiència enriquidora.

El proper dimars dia 3 d’abril, a l’IES Joan Ramis, a les 18.30h, es celebrarà un recital poètic i una taula rodona amb alguns dels poetes que han aparegut a la Tria de poesia menorquina contemporània, obra que els alumnes de primer de batxillerat han llegit com a lectura complementària.

L’objectiu d’aquesta obreta, confeccionada pel departament de català, era la de donar a conèixer un panorama poètic ric i de qualitat, el de la poesia catalana que ara es fa Menorca, la qual, de vegades i malauradament, queda eclipsada per la figura de Ponç Pons, un poetàs de dalt de tot, però no l’únic que hi ha a l’illa.

L’acte és gratuït i obert al públic, per l’horari i perquè un esdeveniment com aquest pot ésser interessant per a tothom. Hi recitaran els seus poemes Àngel Mifsud, Margarita Ballester, Pere Xerxa, Pere Gomila i el xalandrier Joel Bagur.

Hi estau tots convidats!

 

Ismael Pelegrí i Pons

Mifsudsalordià. No podem perdre mai!

Visits: 1

7 comentaris a “Cita obligada: recital poètic a l’IES Joan Ramis”

  1. No ho puc evitar: -“si vol anonimat i silenci, per què ho escriu en un blog als ulls de tothom?”, es preguntarà amb raó més d’un. Tal vegada, només tal vegada, és pèrquè forma part del projecte que torna de la via ben alleugerit. O no? Ale, ja he xerrat prou!

  2. Encara que sembla ser massa tard, i que ben bé no es diu així ni ell és l’illòfag -no l’has trobat per s’illa jugant amb les sargantanes?-; manteniu silenci absolut i que no s’escampi o tot un projecte se’n va a cagar a la via. Per cert, no tenc es teu mail.

  3. En principi, si hi estàs interessat, només m’has d’enviar un mail i prou.

    Perdona que hagi trigat en respondre, però fa poc que acab d’arribar de passar uns dies per l’illa de l’Aire. De fet, allí he pensat que també he d’enviar una còpia de la tria a Carlitos Bau de l’illa de Aire, l’illòfag. Al Padronet o a Sant Cristòfol trobarà més senyes si me vol localitzar.

    (Evidentement, aquest missatge té joc amagat)

  4. Seria possible poder consultar aquesta Tria via internet, ja fos en word o pdf? Si no, com es pot aconseguir i a quin cost?

  5. M’afegesc a en Pau i en Joan Carles per felicitar-vos per avançat. Des de Barcelona, una abraçada i endavant amb aquestes iniciatives. Esper que prest vingueu per aquí a fer el recital, segur que tindrieu bona acollida.

  6. Malauradament no hi podré ser però m’agradaria donar la meva enhorabona per la iniciativa. Són les petites iniciatives com la vostra -senzilles però de qualitat- que fan que la nostra cultura sigui tan viva i rica. Endavant

  7. No hi puc ser perquè tenc feina, però don tots es meus ànims perquè surti tant bé com sigui possible. Ha estat una sorpresa que hi hagués també en Joel fent de recitador. Ànims a tots.

Els comentaris estan tancats.