S’Albaida amb Xavi Lozano al Teatre Principal de Maó

Video promocional del concert

El proper dia 22 d’octubre serem al Teatre Principal presentant el disc Soldemà amb la col·laboració d’un dels grans flautistes del panorama musical de la música d’arrel al nostre país: Xavi Lozano. Aquest gran artista interpreta diferents instruments de vent en el darrer disc en mitja dotzena de cançons, aportant la seva saviesa i manera de fer a les cançons del grup. Tot un luxe poder-hi comptar en un espai com el coliseu maonès.

En aquest concert tan especial, també comptarem amb la presència d’altres grans músics de prestigi. És el cas del percussionista cubà Mel Seme, especialitzat en percussió afroamericana, i que, actualment actua en diferents espectacles a Catalunya relacionats amb la percussió africana d’arrel. També Joan Mesquida, amb el clarinet; Eva Febrer, al violí; Àngel Orfila, al llaüt; Pere Moll, a la percussió; i la coral Moments a Cor.

Trobareu entrades a la venda a la taquilla del Teatre Principal o també a través del Servicaixa.

El concert és a les 21.00 hores. Prometem un concert carregat de sentit. Perquè Soldemà és un viatge cap endins i cap a defora. Cap endins per la maduresa i la contenció. Cap a defora perquè beu, encara més, de tot el món, i el color que s’hi troba és un color variat i que convida al viatge, al tast de les coses de prop i de lluny.

Nico

Visits: 0