Navega per l'autor

Min

Vull diners pel meu equipet

Fa uns dies, escoltant la ràdio. Vaig poder sentir com el President del Vive ( i deixa viure) estava enfadat perquè el consell, només!!, li havia donat 300000 €, dels 500000 € que havia demant.

Reflexionem. O sigui que 300000 € de la butxaca de tots els menorquins. I encara, el senyor, en demana més i s’enfada. Quins pebrots. Trob molt greu que es jugui i es gastin els diners dels menorquins en equipets de poca monta. I encara més greu, que la majoria dels menorquins aplaudiguem.

Denigrant. No puc expressar un adjectiu millor.

 

Share Button

Els viatges en avió … o viatges en tequina

Bon estiu a tots xalandries,

 Ahir vaig poder tornar a veure una més de les mils i mils d’injustícies que li fan a les illes, sobretot, a Menorca, en qüestió de viatges i desplaçaments.

Resulta que l’estimada Ibèria, la companyia de “tots”, el famós servei públic, se’n va de Menorca, desapareix la línia Menorca – Barcelona, i hi entra la seva companyia de baix cost, click air, fent el mateix trajecte. Fins aquí, mira. Però pel que fa a les freqüències sembla que no es mantindran, i a més, no es confirma si el descompte per resident serà vàlid. També, els vols a Bilbao o la Comunitat d’Andalusia, augmentaran un 200%.

Bé, ja ho veieu, una més, de les companyies centralistes i espanyoles. El fet es donar-li al personal i fer més sang, treure-li tots els diners i deixar-lo ben eixut. Aprofitant-se que aquest a de viatjar.

 En vista que això no té solució i pel que es veu: ningú s’implica, els hi posa les coses clares i que fan el que els hi rota. Proposo obrir la nova línia de tequines “Xalandira Mediterranean Lines” XLN (no es una talla de samarreta), en sortida del port de Maó, quan vulgeu i gratis. Només estem pendents de l’estat de la mar i els vents. Heu de dur equipatge lleuger, roba d’abric i una bona novel·la pel camí, a i també, una pila per quan es fa fosc.

Ara per anar a veure el Barça, haurem de partir cinc dies abans. però només haurem de pagar l’entrada.

Es millor riure que plora, no? Des d’aquí expresso la meva queixa, i la de molts més menorquins.

Aprofito aquí, per donar l’enhorabona a Joan Carles i demanar-li si en pot fer alguna cosa per tots els que hem de viatjar.

Ale,

Fora Ibèria, visca Menorca … i el Barça

Share Button

Resultats de les eleccions maig del 2007

Sigui quin sigui el resultat d’aquestes eleccions, maularament, el resultat de sempre, em de ser més caparruts que un mul, com diuen aquí a Mallorca. Em de seguir pertanyent al reducte dels que pper damunt de tot volem els mateixos drets per a tots i que no hi hagi ciutadans de diferents categories.

Seguim amb els que estan per nosaltres i no per ells, pels que es preocupen pel nostre medi.

Visca Menorca

Share Button

Señor Rajoy, cállese!!!

Una més!! I ja en van mil milions, d’estupideses.

Veinet el telenoticies i contemplant amb horror tot el que ha passat a Galícia aquests dies: els incendis, els piròmans, detinguts, investigacions, … Al final de la notícia, va sortit ell, el personatge, l’impresentable de la barba, el payaso, el titella, el “zopes”, … si ell,l’inconfundible, Mariano Rajoy.

Vaig esperar uns segons per escoltar amb atenció el que anava a dir. I aquesta va ser la seva intervenció: ” A lo que concierne a Galicia el Gobierno no ha hecho todo lo que debería haber hecho. No se ha explicado a la gente todo lo que ha pasado i las invsetigaciones no son transparentes. El Gobierno ha mentido en cuanto a la suerficie quemada no son 60000 hectáreas, sino más de 100000 …”

Bravo!!!

Majestuòs, com a comediant un 11 sobre 10.

Trob que aquest personatge, perquè és el més educat que li puc dir, té greus pèrdues de memòria i necessita anar al neuròleg urgentment. Ell no recorda la informació que va donar el seu partit, o el Govern en aquell temps, quan va passar la catàstofe del Prestige. La informació que en donaven, la investigació i els fets eren més negres que el propi “chapote”. O la seva gran intervenció “… sólo se ven unes hilillos, como de plastelina, todo está controlado … “. Gràcies a questes declaracions a Catalunya Ràdio, li posaren el nom del “Señor de los hilillos”. On era ell el dia del Prestige? A si, amb en Cascos “en busca o a la caza de la marmota silvestre”.

No vaig aguantar més i vaig llevar el volum.

És tan limitat que necessita sortir a dir la seva a veure si guanya dos o tres vots més a les eleccions. Tot val quan es tracta de tenri més vots que els altres. Tot val. Trob que en els moments de la seva intervenció la neurona anava saturada.

Per tant, Señor Rajoy, cállase. Espere a que su neurona esté en condiciones.

Share Button